+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
12 januari 2022

Audi R8 Wrappen in Avery Red-O

Het is altijd al mooi om een Audi R8 te wrappen, maar het wordt nog een stapje beter als dat ook in een gave, opvallende kleur mag. De eigenaar van deze Audi R8 liet zijn auto wrappen in ‘Red-O’.

Bij het bekijken van onze kleurwaaier was deze klant al enthousiast, maar na het zien van de 3D rendering op groot scherm, sprong de vonk al helemaal over. Dat kunnen we wel begrijpen, want zeg nou zelf. Het is een plaatje toch? Het eindresultaat zie je onderaan dit artikel.

Audi R8 deels gewrapt

Het dak en de motorkap van de R8 kunnen worden gewrapt zonder demonteren van onderdelen. Om te zorgen voor een perfecte afwerking, zorgen we altijd dat de benodigde onderdelen eerst gedemonteerd worden voor het wrappen.

Auto Wrappen met 100% afwerking

Bij Adaptive Automotive geloven we in 100% afwerking. Daarom geven we de optie om bijvoorbeeld deursponningen mee te laten wrappen. Dat betekent dat je géén afwijkende kleur meer ziet wanneer je de deur of kofferbak opent. In de afbeelding hieronder kun je de netjes afgewerkte deursponningen zien:

Audi R8 V10 Wrap Eindresultaat

Een mooi overzicht van het eindresultaat. Wil je nu nog wat meer fotootjes zien? Check dan even deze Instagram post. En als je dan toch bezig bent dan kun je ons net zo goed meteen even volgen ;). 

Auto Wrappen Informatie

Wil je nu meer informatie over het wrappen van jouw auto en de mogelijkheden? Kijk dan even naar onze ‘Auto Wrappen’ pagina. Even langskomen kan natuurlijk ook altijd. In onze showroom kun je namelijk onze kleurwaaiers bekijken en kunnen we je een 3D impressie van een kleur, toegepast op jouw auto geven.

Wil je direct specifieke informatie, neem dan even vrijblijvend contact met ons op door te bellen, te mailen of onderstaand formulier in te vullen:

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!