+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
6 oktober 2021

Audi RS3 Milltek Cat-back uitlaat

Een Audi RS3 heeft om te beginnen natuurlijk al geen bescheiden geluid. De eigenaar van deze RS3 wilde een sportiever geluid. We hebben deze Audi RS3 voorzien van een Milltek Cat-back uitlaat en daarmee was het méér dan geregeld! Op het gebied van uitlaten zijn er zo veel keuzes en merken, dus waar begin je? Aan het einde van dit blog lees je daar meer over.

AUDI RS3 Milltek cat-back uitlaat installatie.

Milltek zwarte eindstukken.

Het eindresultaat is iets om trots op te zijn. De klant kreeg niet alleen het geluid waar hij naar op zoek was, maar optisch voegt deze uitlaat ook echt iets toe aan deze prachtige RS3. De matzwarte eindstukken van het Milltek uitlaatsysteem integreren perfect met de achterdiffusor.

HOE KIES IK DE BESTE SPORTUITLAAT?

Samen met deze klant hebben we gekeken wat zijn specifieke geluidseisen waren. Naast het feit dat YouTube een goede referentie is om te kijken welk merk het beste bij je past qua geluid, hebben wij een BMW M2 met een Armytrix uitlaat geïnstalleerd staan in onze showroom. Dit geeft direct een ‘live’ referentie van hoe een kleppenuitlaat zou klinken. De voorkeuren in geluid, (controle)opties en budget, hebben ons uiteindelijk doen landen op een Milltek cat-back.

Als je een uitlaat gaat uitzoeken, komen er termen op je af: kleppensysteem, cat-back, downpipe, resonated, non-resonated, sportcat, turbo-back en meer! En dan moet je nog kijken welk merk je zou willen. 

Kom je er nou niet meer uit? Laat het je allemaal rustig uitleggen. Kom even bij ons langs voor een kop koffie, of neem vrijblijvend contact op via telefoon, mail of vul onderstaand formulier in:

 

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november