+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Auto Wrappen Kosten

Auto Wrappen Kosten

De kosten voor auto wrappen zijn o.a. afhankelijk van je wensen. Zo zijn de kosten voor een volledige wrap natuurlijk hoger dan de kosten voor het wrappen van alleen je dak. Als je alvast meer wil weten of hoe wij wrappen, kijk je hier. Richtprijzen voor wrappen vind je als je verder leest.

Wat Kost Een Auto Wrappen?

Een auto wrappen kan bij Adaptive Automotive al vanaf €1815. Omdat de gekozen folie, het model auto en eventuele custom wensen van invloed zijn op de prijs, werken wij altijd op basis van een persoonlijke offerte. In onderstaande tabel vind je alvast de vanafprijzen om een inzicht te krijgen in wat het kost om een auto te wrappen:

Wrap Inspiratie

Zoek je nu nog inspiratie voor het wrappen van je auto? Check dan hier projecten die we in het verleden hebben gerealiseerd. Heb je direct een vraag? Neem dan even contact met ons op of kom langs in onze showroom in Sittard.

Porsche wrap stickers aanbrengen close up

Kosten Auto Wrappen bij Adaptive Automotive

Onze kosten voor auto wrappen in Limburg zijn gebaseerd op de hoge mate van kwaliteit, service en afwerkingen die wij nastreven. Zo wrappen wij in een speciale stofvrije ruimte en kunnen we je preview van de auto tonen in onze 3D preview tool. Op deze manier krijg je vooraf een goed beeld van de nieuwe kleur of het design van je wrap en kunnen we jouw custom car wrap zo optimaal mogelijk uitvoeren. 

Daarbij adviseren we je over de te kiezen folie en werking we enkel samen met foliemerken van hoge kwaliteit. Neem contact op via onderstaand formulier, per mail of telefoon voor meer info. Samen veranderen we je auto samen in jouw droomauto!

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!