+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Breyton velgen

Breyton is een mooi merk met een nog mooiere geschiedenis. Ooit opgericht in 1986 als een merk wat zich specialiseerde in BMW-velgen, maar door de jaren heen zijn hier prachtige velgen aan voor Porsche, Audi en MINI aan toegevoegd. De Breyton velgen die te koop zijn, worden gekenmerkt door hun lichte gewicht en sportieve uitstraling. Het unieke van dit merk is dat Edmund Breyton, de man die het merk in ’86 heeft opgezet, tot op het heden nog altijd aan het hoofd van het bedrijf staat. Zo wordt de kwaliteitsstandaard al bijna 30 jaar verzekerd.

Waarom kiezen mensen voor Breyton velgen?

Dag in, dag uit doet Breyton hun best om een perfecte balans te vinden tussen een geoptimaliseerd rijdesign en een exclusieve uitstraling. Wanneer jij Breyton velgen bezit, dan moet de wereld ook zien dat jij met deze velgen rijdt! De unieke, gedraaide belijningen van populaire ontwerpen als de GTP, Race, GTS en Spirit II zijn onder elke autofanaat bekend. Ook deze velgen kunnen voorzien worden van een custom kleur, mocht jij dat willen. Bij Adaptive Automotive is ons streven om jouw wensen te laten uitkomen. Voor die reden personaliseren wij wat jij wilt! Autoliefhebbers die kiezen voor een combinatie van stijl en kwaliteit kiezen voor Breyton velgen.

Naast de toegevoegde stijl en kwaliteit, is er ook nog een bijkomend voordeel aan deze velgen. Namelijk, je auto met de velgen wordt meer waard mocht je deze verkopen! Het is dus niet enkel een investering in de look van je auto, je kunt jouw investering ook nog eens grotendeels terugverdienen mocht je jouw auto verkopen! Ook hebben alle velgen van Breyton een strenge controle doorstaan, bevestigd door een TÜV-certificering. Dit keurmerk voor kwaliteit en veiligheid zorgt ervoor dat iedereen weet dat de velg die strenge kwaliteitscontrole doorstaan heeft. Wil je toch liever kijken of de velgen groener zijn aan de overkant? Geen probleem, we hebben meer dan genoeg merken in ons assortiment! Kijk bijvoorbeeld eens of OZ velgen wat voor jou zijn!

Onze Breyton velgen

Welke merken kunnen gebruik maken van Breyton velgen?

Hoewel het van origine een Duits merk is, betekent dit niet dat enkel Duitse merken gebruik kunnen maken van de expertise van de Breyton producenten. Tegenwoordig kunnen ook merken als Tesla, Audi, MINI, Porsche en BMW voorzien worden van spiksplinternieuwe Breyton velgen! Mocht je een Tesla hebben, dan kunnen wij die ook wrappen! Breyton levert velgen voor de uiteenlopende merken tussen de 17 inch en de 23 inch. De velgen zijn bij Adaptive Automotive verkrijgbaar voor alle merken en in alle maten. Mocht jouw gewenste maat hier niet tussen zitten, dan laat ons dat vooral even weten! Wij willen ook jou zo goed mogelijk helpen, wellicht dat we een nog beter alternatief voor je kunnen regelen!

Breyton velgen monteren

Het is mogelijk om velgen zelf te monteren om zo kosten te besparen, maar als je zelf geen professionele ervaring met het plaatsen van velgen hebt, raden wij dit ten strengste af. Wanneer een autobezitter ervoor kiest om zelfstandig velgen te monteren, is de kans groot dat dit foutief gebeurd. Dit kan er niet alleen voor zorgen dat de dure velgen mogelijk beschadigd raken, het kan ook nog eens gevaarlijke situaties opleveren. Velgen die niet correct gemonteerd zijn, kunnen namelijk losraken in het verkeer.

Dus kies liever voor veiligheid en zekerheid voor jouw investering en de professionele service van Adaptive Automotive. Kies je voor de experts van Adaptive Automotive voor het leveren en plaatsen van jouw Breyton velgen, dan word je gegarandeerd van kwaliteit!

Benieuwd naar ons uitgebreide aanbod aan velgen? Bekijk dan ook eens onze HRE, OZ of Rotiform velgen. 

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november