+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Auto Wrappen Heerlen

Ben je de kleur van je auto zat en ben je op zoek naar iets wat meer of juist minder opvalt? Dan is auto wrappen misschien wel iets voor jou. Het wrappen van je auto is geen permanente beslissing. Tijdens het wrappen wordt er namelijk enkel een laagje over jouw auto geplakt. Deze laag kan er altijd weer afgehaald worden door een professionele partij, dus je kan van tijd tot tijd het uiterlijk van jouw bolide weer volledig aan te passen.

Adaptive Automotive is een one-stop shop, gespecialiseerd in car wrapping in Limburg, die de kennis en kunde in huis hebben om jouw auto te kunnen wrappen. Voor ons is kwaliteit ontzettend belangrijk, daarom werken wij samen met de meest vooraanstaande specialisten. Wij maken daarbij ook gebruik van duurzame merken, zoals Inozetek, Hexis, Avery Dennison en 3M. Dit is een korte opsomming van merken waar wij mee werken, alle overige merken vind je hier! Ben je nieuwsgierig geworden naar de beste partij om je auto te wrappen in de buurt van Heerlen? Lees dan verder.

Hoe lang blijft een wrap zitten?

De levensduur van een wrap is gemiddeld 6 tot 10 jaar. De duur van de wrap is afhankelijk van de degene die de wrap aanbrengt. Wanneer jij je auto laat wrappen door een expert, dan is de levensduur van je wrap logischerwijze zo lang als mogelijk is. Daarbij speelt het type auto ook een rol. Wij bij Adaptive Automotive werken alleen maar met professionals en meerdere personen zullen bij ons intern het wrappen van jouw auto nabij Heerlen overzien. Onze medewerkers weten je door onze ervaring met car wrappen ook vooraf een accurate inschatting te geven van de levensduur van jouw wrap.

Wrap Projecten

Hoeveel kost het wrappen van een auto nabij Heerlen?

Bij Adaptive Automotive werken wij niet met een vast tarief. De offertes die wij maken zijn op maat gemaakt. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat geen wrap en auto hetzelfde is. De kosten van jouw wrap ligt onder andere aan het ontwerp, de vorm van de auto en natuurlijk de tijd die wij erin moeten steken om de nieuwe kleur aan te brengen. Zijn er daarnaast oneffenheden op de auto waar wij rekening mee moeten houden tijdens het aanbrengen van de nieuwe laag, dan zal dat ook vanuit onze kant extra aandacht en voorzichtigheid vergen.

Wij vinden transparantie daarbij erg belangrijk. Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent, er zullen dus geen onverwachtse kosten zijn die achteraf erbij worden geteld. Ben je benieuwd naar een prijsindicatie van jouw droom auto wrap in de buurt van Heerlen? Kom dan een keertje langs op onze locatie, of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Wat houdt wrappen precies in?

Waarschijnlijk ken je iemand met een gewrapte auto, of heb je wel eens van het concept gehoord, maar wat is wrappen nu precies? Bij het wrappen van je auto wordt je auto beplakt met een gekleurde laag wrapfolie. Deze wrap wordt zo nauwkeurig toegebracht dat je niet ziet dat er een laagje wrapfolie overheen zit. Het zou voor de buitenwacht dus kunnen lijken alsof het de oorspronkelijke kleur heeft.  Twijfel je over het laten wrappen van je auto goed bereikbaar vanaf Heerlen? Laat ons dan nog enkele voordelen benoemen:

  • Je kunt op een makkelijke en goedkope manier je auto een volledig nieuw uiterlijk geven.
  • De wrapfolie zorgt er tevens ook voor dat jouw auto wordt beschermd tegen zonlicht. Op deze manier zal je auto ook minder snel verkleuren.
  • Rijd je in een bedrijfswagen, dan kun je door middel van wrappen eenvoudig de auto gebruiken als marketingmiddel. Denk dan bijvoorbeeld aan autobelettering rondom Heerlen. Natuurlijk kun je ook jouw persoonlijke daily driver inzetten als marketingmiddel.

Waarom kies je Adaptive Automotive voor jouw auto wrap?

Het wordt afgeraden om het wrappen van je auto in eigen handen te nemen, dit kan namelijk ten koste gaan van de veiligheid. Wanneer jij zelf besluit om aan de slag te gaan met wrapfolie is de kans erg groot het aanbrengen onnauwkeurig is en dat de folie snel loslaat. Een wrap die plotseling loskomt in het verkeer en zo jou of andere weggebruikers hun zicht belemmerd, is natuurlijk een heel onwenselijke en gevaarlijke situatie. Bij het wrappen van je auto bij Adaptive Automotive wordt de wrap van jouw auto correct en veilig opgeplakt zodat deze ook niet in de toekomst zal loslaten.

Disclaimer: In Nederland is het legaal om je auto te laten wrappen. Het is echter niet toegestaan om je auto in een stof of kleur te laten wrappen dat gevaar kan opleveren in het verkeer. Denk dan aan verblindende kleuren. Onze specialisten zijn uiteraard op de hoogte van de regelgeving rondom de car wrapping kortbij Heerlen en zullen verboden kleuren of stoffen dus ook niet gebruiken.

Auto wrappen kortbij Heerlen met behulp van de 3D Changer tool

Wanneer jij hebt gekozen om je auto te laten wrappen bij Adaptive Automotive, gaan we in gesprek over jouw concrete wensen. Wij willen er natuurlijk voor zorgen dat jouw visie zo nauwkeurig mogelijk wordt nageleefd. Om hiervoor te zorgen maken wij gebruik van de 3D Changer Tool. Deze tool is een grafisch programma waarmee wij jouw auto inclusief het gekozen design projecteren. Op deze manier weet jij precies hoe de auto eruit komt te zien en worden verwarringen en fouten voorkomen. Zo zie je maar weer dat Adaptive Automotive voor kwaliteit en service staat!

Custom car wrapping nabij Heerlen

Bij het laten wrappen van je auto kortbij Heerlen kunnen jouw ideeën eindeloos zijn. Je bent namelijk niet gebonden aan één kleur. Daarbij hoef je natuurlijk ook niet de volledige auto te laten wrappen. Je kunt ook voor verschillende delen kiezen. Zo kun je ook alleen het dak laten wrappen, of de motorkap. Personalisatie kan heel specifiek zijn, zo kunnen wij de volgende upgrades ook doorvoeren:

  • Striping
  • Spiegels wrappen
  • Carbon wrap
  • Chrome delete

Ben jij enthousiast geworden over auto wrappen nabij Heerlen? Twijfel vooral niet en neem contact met ons op over jouw ideeën. Wij helpen je graag om jouw visie tot leven te brengen!

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!