+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
6 Oktober 2021

RENAULT MEGANE RS LINE: Uniek project

Deze Renault Megane RS Line had nog geen 10 kilometer op de teller toen hij bij ons binnenkwam. De eigenaar wilde van deze sportieve Megane RS Line echt een one-of-a-kind bolide maken met een paar bijzondere features. En bijzonder is hij geworden!

Volledige wrap in Satin Black

De eerste stap in de transformatie van deze Megane RS Line, was de wrap. Er werd gekozen voor een gedistingeerde satin black folie die heel elegant het midden houdt tussen glans en mat. Hierdoor krijgt deze auto direct een unieke uitstraling.

Onderdelen Auto Wrappen

Buiten het wrappen van de hele auto in prachtig satin black, hebben we enkele accenten aangebracht door middel van wrapping, zoals de accenten op de diffuser en rondom het ‘RS-Line’ logo en rondom de grill. Accenten zoals de grille zelf en de uitlaatsierstukken hebben we glanzend zwart gespoten.

Remklauwen Poedercoating

Om de gele accenten verder door te trekken en zo de auto helemaal af te maken, hebben ook de remklauwen uitgevoerd in cadmium yellow. Door middel van een strakke poedercoating in deze felle kleur, steken remklauwen mooi af tegen de gemonteerde zwarte Ferrada velgen.

Custom Sterrenhemel

Met alle uiterlijke features die we deze Megane RS Line hebben gegeven, ontbrak er nog een feature die het interieur echt uniek zou maken. Daarom hebben we voor de standaard grijze hemel vervangen door een alcantara sterrenhemel voor een verbluffend effect!

Maxhaust Soundbooster Installatie

Naast alle visuele upgrades, mocht een mooi geluid niet ontbreken op deze auto. Het kan voorkomen dat een upgrade van de uitlaat niet gewenst is, maar dat je toch voor een harder geluid wil gaan. Dat was bij deze klant dan ook het geval. Dit hebben we op kunnen lossen door een Maxhaust Soundbooster te installeren. Deze soundbooster zorgt voor een authentiek uitlaatgeluid en is onzichtbaar te installeren. Daarbij kun je verschillende functies bedienen via je smartphone en in de app ook je geluidsinstellingen aanpassen.

Renault Megana RS Line Project Eindresultaat

Heb je vragen over de upgrades die deze auto heeft gehad of ben je benieuwd hoe we jouw auto helemaal naar je eigen wensen kunnen aanpassen? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!