+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Auto Alarm Inbouw

Auto Alarm Inbouw

Een auto alarm inbouwen, wil je dat? En is het verplicht om een auto alarm in te bouwen?  Het is niet altijd verplicht, daarover straks meer. Maar als je de kans op  autodiefstal wil verminderen, is het in elk geval een goed idee. Je moet er toch niet aan denken dat iemand er met je geliefde bolide vandoor gaat? Jaarlijks krijgt ongeveer 1 op de 15 te maken met een autoinbraak. Meer dan je dacht, niet?

Welke Alarmklasse Moet Ik Kiezen?

Als je een auto alarm wil laten inbouwen, dan komt er veel op je af. Zo moet je een keuze maken uit een aantal verschillende alarmklassen. Zo zijn er de volgende opties:

  • Auto alarm klasse 1 
  • Auto alarm klasse 2
  • Auto alarm klasse 3
  • Auto alarm klasse 4 & 5
Daarbij is moet een auto alarm een gecertificeerd zijn door de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM). Niet alleen alle alarmsystemen die wij installeren zijn voorzien van een SCM certificaat, ook wij als organisatie bezitten het KIWA SCM Keurmerk voor het installeren van auto alarmsystemen. Meer over de verschillende alarmklassen en onze werkwijze, lees je hier: 

 

Moving Intelligence Auto Alarm Op De Werktafel Voor Inbouw Audi R8

Is Een Auto Alarm Inbouwen Verplicht?

Je verzekering kan een alarm verplichten. Hierin zijn de nieuwwaarde en de leeftijd van je auto bepalend. Als stelregel kun je ervan uitgaan dat auto’s van 5 jaar of jonger met een (catalogus)waarde tussen de €25.000 en €50.000 uitgerust moeten zijn met een auto alarm klasse 3. Bij een auto die een hogere cataloguswaarde heeft dan €50.000, wordt vaak zelfs een voertuigvolgsysteem (alarmklasse 4/5) gevraagd.

Adaptive Automotive is gespecialiseerd in het personaliseren en verbeteren van Duitse auto’s, sportwagens en supercars. Juist deze Duitse merken (Audi, BMW, Volkswagen en Mercedes) zijn erg in trek bij autodieven.

Auto Alarm Inbouwen bij Adaptive Automotive in Limburg

Adaptive Automotive is de specialist in het personaliseren van auto’s in Limburg en Zuid-Nederland. Een auto alarm inbouwen is één van de manieren waarop we je auto beter kunnen maken.  We hanteren een hoge standaard wat betreft kwaliteit en hebben oog voor detail. Wel zo prettig als je jouw auto bij ons achterlaat! Heb je nog info nodig over een auto alarm? We helpen je graag verder. 

Naast het inbouwen van auto alarmen, kun je bij ons ook terecht om je auto te laten wrappen nabij Heerlen en Maastricht. Een custom car wrap is hierbij natuurlijk mogelijk. 

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!