+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

OZ Velgen

Velgen van OZ staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit en prachtige design. Het is niet zonder reden dat OZ Racing in de motorsport en formule sport gebruikt wordt: deze Italiaanse powerhouse is een van de aller beste. Daarnaast komt dit merk ook overeen met de kernwaarde die wij bij Adaptive Automotive zelf hanteren, namelijk: kwaliteit, betrouwbaarheid, exclusiviteit en de beste service. De velgen worden handgemaakt in Italië en worden daar ook getest, zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Hun experts hebben al lang en breed gekeken naar wat jij nodig hebt voor je auto! Uit welk land je auto komt maakt niet uit, de Italiaanse velgen van OZ zijn altijd een goede keuze!

OZ velgen kopen

Ben jij op zoek naar een stel velgen wat er voor zorgt dat jouw sportauto nóg sportiever wordt? Dan ontkom je er niet aan om OZ velgen te kopen, veel sportiever worden ze namelijk niet! Sinds de oprichting van OZ in 1971 is de passie voor wielen telkens teruggekomen in hun designs. Ze doen al sinds jaar en dag een combinatie van Italiaanse smaak, gegarandeerde kwaliteit en de racing waardes incorporeren in hun OZ velgen! Daarnaast maken zij ook gebruik van een ware Design Lab, hierin werken designers samen met ingenieurs om te zorgen dat de velgen zowel stijlvol als functioneel zijn.

Als one-stop tuningshop willen wij alle services op één toegankelijk plek voor jou aanbieden, zo hoef je niet van shop naar shop. Wij herkennen de irritaties wanneer je het hele internet afzoekt en er achter komt dat je op drie verschillende plekken je auto moet stallen. Zo kunnen wij bij Adaptive Automotive ook op professionele wijze je auto wrappen, precies zoals jij het wilt. Je kan er ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze service Car Detailing. Deze behandeling levert circa 60% a 70% lakcorrectie op.

Onze specialiteit ligt bij de Duitse wagens, maar dit betekent niet dat we enkel Duitse producten verkopen. Een mooi voorbeeld hier van zijn de OZ velgen! Benieuwd naar wat wij allemaal voor jouw auto kunnen betekenen? Kijk dan snel hier bij al onze services!

Onze OZ Velgen

Wat zijn de prijzen van OZ velgen?

Bij Adaptive Automotive geloven wij in werk op maat. Bij al onze services is dit het geval, daarom geloven wij ook in een offerte op maat. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en wij zorgen er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk een op maat gemaakte prijsopgave krijgt! Deze is helder, dus zonder addertjes onder het gras. Niemand zit namelijk te wachten op onverwachte kosten.

Over het merk OZ

We hebben het eerder al gehad over de beloftes die verwacht kunnen worden bij OZ velgen, maar daar gaan we hier iets verder op in. Het is altijd mogelijk om bij Adaptive Automotive langs te komen voor meer informatie, alsnog doen we ons best je hier zo geïnformeerd mogelijk te maken! OZ houdt zichzelf aan vier kernwaarden, namelijk:

  • 100% OZ kwaliteit: elke product van dit Italiaanse merk is voorzien van een TUV certificering. Daarnaast hebben ze zelfs een unieke machine in huis waardoor de velgen ook onder raceomstandigheden gesimuleerd kunnen worden!
  • Het Italiaanse erfgoed: Dit is zeer belangrijk voor de velgen van OZ. De Italiaanse auto geschiedenis is rijk, stijlvol en nog zo veel meer. OZ maakt onderdeel uit van deze geschiedenis en dat zie je terug in de velgen.
  • Uitmuntendheid: OZ belooft elke dag weer om te streven naar het allerbeste, op elke afdeling van het bedrijf!
  • De race ervaring: Er is geen enkel merk met meer titels in de wereld! Deze kennis en kunde nemen ze mee naar de particuliere markt, dus ook voor je velgen.

Regelen jullie het transport van mijn auto als dit nodig is?

Als échte one-stop shop zorgen wij er voor dat je op zo veel mogelijk plekken ontzorgd wordt, dus ook bij transport. We regelen internationaal transport voor zowel binnen- als buiten Europa, mocht dit nodig voor je zijn. Zo zorgen wij er voor dat elke auto die we transporten ook verzekerd is, we willen namelijk dat je geen kopzorgen hebt!

OZ velgen reparatie

Heb je al OZ velgen op je auto liggen en zijn deze beschadigd? Dat is geen probleem voor Adaptive Automotive! Doorgaans zal dit ongeveer € 270,- per velg zijn, inclusief BTW. Voor de zekerheid raden wij aan om van tevoren contact op te nemen, zo kunnen wij een op maat gemaakt advies meegeven! Ook kunnen we je velgen een andere kleur geven met een poederlak, we raden aan dit aan te geven bij het initiële contact voor het installeren van de OZ velgen, zo heb je alles in één keer gedaan en kun je direct van je ‘nieuwe’ auto genieten!

Naast OZ velgen, hebben wij nog een groot aanbod aan andere velgen. Bekijk dan onder andere ook eens onze Breyton, of HRE velgen. 

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!