+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
3 november 2022

Ferrari 488 Pista met Full (STEK) PPF

Iedereen heeft zo wel zijn of haar eigen droomauto. Ook onze nieuwe klant! Hij kwam binnenlopen bij Adaptive Automotive met zijn splinter nieuwe droomauto; de Ferrari 488 Pista Piloti! Hij kwam langs om de bescherm opties door te nemen en was verkocht toen wij hem vertelde over de Paint Protection Film, ook wel PPF genoemd, van STEK. Benieuwd naar het eindresultaat? Die zie je onderaan de pagina!

Waarom een Full PPF toepassen op een Ferrari 488 pista?

STEK Dynoshield PPF is de koploper voor het beschermen van de lak van je auto, want deze film zorgt voor een onzichtbare en glanzende coating aan de buitenkant van je auto. Daardoor zie je dus geen verschil tussen deze kwalitatieve film en de fabriekslak! De paint protection film zorgt niet alleen voor een glanzende coating, maar heeft een zelfherstellende functie. Zo blijft jouw auto in dezelfde perfecte conditie zoals dag 1. Wanneer deze folie is toegepast, worden zélfs de kleine krassen en oneffenheden hersteld. Deze PPF is dus dé oplossing om zo min mogelijk te veranderen aan de look van de auto, maar wel optimale bescherming te garanderen. 

Hoe wordt de ppf aangebracht?

Wanneer de auto binnen komt, zorgen we er eerst voor dat de auto volledig is gewassen. Aangezien we er een laagje overheen aanbrengen, is het erg belangrijk dat alle viezigheid weg is. We willen de film natuurlijk zo perfect mogelijk aanbrengen en zodra er oneffenheden onder zitten, krijg je die er voorlopig ook niet meer af. 

Het voordeel aan de PPF van STEK is dat de film wordt geleverd in ”pre-cut” kits. Deze kit zorgt ervoor dat niet alleen de grote onderdelen worden beschermd, maar ook de kleinste of moeilijkste delen. Geen een onderdeel wordt overgeslagen.  

Eindresultaat Ferrari 488 Pista piloti

Eindresultaat van de Ferrar 488 Pista Piloti

Wat wij kunnen betekenen voor jou?

Wil jij je eigen auto ook goed beschermen tegen verschillende invloeden van buitenaf zoals deze prachtige Ferrari 488 Pista? Of misschien heb je juist het idee om je auto een nieuwe look to geven doormiddel van het wrappen van je auto! Neem gerust contact op met ons bij Adaptive Automotive en schroom vooral niet om even langs te komen!  

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november