+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

FIAT 500 WRAPPEN

UNIEKE WRAP VOOR JE FIAT 500

Wil je jouw hele Fiat 500 Cooper wrappen of enkel een onderdeel? Wat je ook wil, wij helpen je om je Fiat 500 nét ietsje unieker te maken! Wrappen is overigens niet het enige waar we goed in zijn. Je kunt bij ons ook terecht voor een chrome delete van je Mini Cooper. We hebben de populairste opties even op een rijtje gezet voor je. Zelf een ander idee? Wij regelen het! Neem dan even contact op ;).

FIAT 500 WRAPPEN PRIJZEN

Een Fiat 500 is natuurlijk en prachtauto. Maar het is nog leuker als hij anders (lees: mooier) is dan die van de buurman. Van een auto, een uitgekomen jongensdroom maken. Dat is dan ook wat Adaptive Automotive doet. We gebruiken enkel de hoogste kwaliteit folie voor carwrappen, lampen tinten en lakbescherming. Er zijn dus talloze mogelijkheden om jouw Fiat 500naar het volgende niveau te tillen. We hebben de populairste opties en (vanaf)prijzen even op een rijtje gezet:

 • Achterlichten Tinten Fiat 500

  € 90

  Keuze tussen light smoke, mid smoke en dark smoke.

 • Detailing Fiat 500

  € 1280

  Naar showroomstaat! Exterieur driestapspolijsten en het aanbrengen van een glascoating over de lak, uitgehard met infraroodlampen.

 • Full-front Lakbescherming Fiat 500

  € 1815

  Aanbrengen Paint Protection Foil (PPF) op de voorbumper, motorkap, fenders voorzijde, spiegels en a-stijlen.

 • Full Color Wrap Fiat 500

  € 2115

  Volledige wrap in één enkele kleur. Folie naar keuze.

RECENT FIAT 500 WRAP PROJECT

Ander model FIAT 500 Wrappen?

Staat jouw model Fiat 500 er niet bij? 100% zeker dat we ook die naar een volgend niveau kunnen tillen! Via onderstaande knop vraag je eenvoudig een persoonlijke offerte aan.

Custom wrap Fiat 500

Is wrappen in 1 kleur niet uniek genoeg? Wil je iets gekkers, opvallenders of heb je een eigen idee? Dan is een custom/full colour wrap iets voor jou! Via onze ontwerpstudio vertalen we jouw idee naar een ontwerp op maat. In onze 3D changer tool krijg je een digitaal voorproefje van het ontwerp. Akkoord? Dan is het printen, plakken, pronken.

MINI CHROME DELETE

Mini Cooper Chrome Delete Close Up Lijsten

Als Fiat 500 liefhebber herken je dit vast. Je hebt je droomauto gevonden. Hij is perfect! Alleen die glimmende chrome lijsten…. Met een chrome delete is die ergernis voorbij. Je kiest simpelweg de kleur folie die jij het mooiste vindt en wij werken de lijsten in die kleur af.

(Wrap)folie Merken

Voor ramen blinderen, wrappen, lakbescherming en chrome delete gebruiken wij folie van de bekendste merken. Dit, in combinatie met onze ervaren en secure wrapspecialisten, zorgt ervoor dat wij een consequente en hoge kwaliteit kunnen leveren. Merken die we gebruiken zijn o.a.: Xpel, Avery Dennison, 3M, HEXIS en Inozetek.

Wil je nu meer weten over hoe wrappen werkt check dan even onze dienstenpagina ‘wrappen‘. Voor een persoonlijke offerte, vul je onderstaand formulier in.

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november