+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
10 mai 2022

Porsche GT3 Cup Wrap Xavier Maassen

We zijn trots op elke wrap die we afleveren, maar dit project was toch een heel speciale! Deze auto rijdt namelijk mee in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en wordt daarin bestuurd door niemand minder dan Xavier Maassen! Zeg zou zelf, wat is er gaver dan de Porsche GT3 Cup van Xavier Maassen te mogen wrappen? 

Wat dit project nog mooier maakte, is dat we het proces van ontwerp tot realisatie hebben uitgevoerd. Hoe dat proces eruitziet lees je hier!

PORSCHE GT3 CUP Custom wrap: 3D Ontwerp

Natuurlijk zijn er een aantal beperkingen bij het ontwerpen van een dergelijke wrap. Zo zijn namen van sponsoren vaste items die terug moeten komen in het ontwerp. Maar, op de sponsoren na, was deze Porsche GT3 Cup voor ons een blanco canvas. Onze designstudio ging aan de slag met het ontwerp. Dat ontwerp hebben we vervolgens in onze 3D tool geladen.

Doordat deze tool de mogelijkheid biedt om het design in 360 graden te beoordelen, krijgt de opdrachtgever een uitermate realistisch beeld van het design.

Kleine aanpassingen kunnen daarbij in real-time toegepast worden, om de snelheid in het proces te houden.

Eerst demonteren, dan wrappen

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze wraps te garanderen, demonteren wij alle benodigde onderdelen van de auto vóór het wrappen.

Wrapfolie ‘werkt’ na het aanbrengen van een wrap altijd nog een beetje. Door onderdelen te demonteren en verder dan enkel het zichtbare stuk te wrappen, kunnen we 100% afwerkingsgarantie bieden.

Xavier Maassen Porsche GT3 Cup Wordt Gedemonteerd Voor Wrappen

Bestickering en Details Aanbrengen

Na het aanbrengen van de full-colour wrap op de auto, kunnen de details worden aangebracht. De logo’s van de sponsoren hebben we voor dit project allemaal los geplot en aangebracht. Op deze manier zorgen we ervoor dat logo’s niet worden vervormd door de curves van de Porsche GT3 Cup.

Previous slide
Next slide

Porsche GT3 CUP WRAP XAVIER MAASSEN: Het Eindresultaat

Zoals we al aangaven, zijn we gepast trots op het eindresultaat. Hieronder vind je enkele foto’s van de Porsche GT3 Cup vóór en na het wrappen. Zelf vinden we het subtiele driehoekspatroon een mooi detail. Zeker als je ziet hoe het op de motorkap samenkomt tot een soort bandenspoor.

VOOR
NA
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Porsche GT3 CUP Wrap Projectvideo

Een snel overzicht van het verloop van dit project zien? Onderstaande video geeft je in een kleine 4 minuten een impressie!

Adaptive Automotive: Proud Partner of SPARX Business Club

Jeroen Bemelmans Adaptive Automotive en Xavier Maassen Sparx Business Club Partnership

De presentatie van de nieuwe racewagen van Xavier bij Porsche Maastricht gold direct als start van een nieuw partnerschap. 

Voor 2022 is Adaptive Automotive trots partner van de Sparx Business Club!

Dat betekent onder andere dat het Adaptive Automotive logo komend seizoen mag pronken op beide spiegels van auto #28 tijdens de races van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux.

 

Zelf een idee voor een full-colour of custom wrap voor jouw auto? Neem even contact op via onderstaand formulier en laat ons weten wat je ideeën zijn! Eerst inspiratie opdoen? Kijk dan even op onze pagina over wrappen!

Contactez-nous

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!