+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
1 mei 2023

Mach E gets PPF’ed

Enige tijd geleden kregen wij de vraag van onze klant met een Ford Mustang Mach E, om hem te wrappen in een kleur. Hij wilde van zijn Mustang een unieke Mustang maken. Iets wat je niet dagelijks tegenkomt, en tegelijkertijd iets wat functioneel is om de auto in goede staat te houden. Al snel kwamen we uit op het installeren van een transparante beschermfolie, zogenaamd PPF. (Paint Protection Foil), geen gewone PPF, nee de matte versie! Dit geeft geen directe kleurverandering maar wel die unieke uitstraling waarvan je er niet snel nog eentje tegenkomt en tegelijkertijd die perfecte bescherming geeft teken lakschade!

Ford Mustang MACH E

Gedurfd maar geslaagd! De nieuwe mustang, anders dan zijn voorgangers maar minstens even iconisch en inventief. Op de markt sinds 2020, deze stoere cross-over van het Merk Ford met de iconische naam Mustang. 100% elektrisch, een gedegen concurrent van de bekende Tesla’s.

Net zoals bij Tesla en andere elektronische wagens is de keuze in kleur vrij beperkt. Lees daarom hieronder wat wij hebben gedaan om deze auto de afwerking te geven die hij verdient!

PPF – Paint protection foil

Deze Ford Mach E heeft gloss black afwerking, shadow black om precies te zijn. Mooi maar niet bijzonder, of sprekend. De klant heeft lang getwijfeld en overlegd om de auto oranje te maken, of om oranje accenten toe te voegen. Of toch een matte kleur, zwart, of grijs. Daarnaast wil de klant dat de lak in goede conditie blijft. Dan komen wij al snel uit op het installeren van PPF folie, matte PPF folie van Xpel om precies te zijn. Dit geeft de bescherming die nodig is om de lak in goede staat te houden, en heeft een extra coating om vuil makkelijk van de auto te verwijderen tijdens het poetsen.

 

Details

Omdat het belangrijk is dat de klant tevreden is met het resultaat, kwam hij zelf met een idee om de grill wat specifieker te maken. De grill van deze Mach E is gloss black, zonder patroon of afwerking.
Hiervoor hebben wij samen met de klant gekeken naar mogelijkheden en hebben we besloten om een grille geprint op Avery Dennison wrapfolie te installeren. Dit maakt hem nog stoerder aan de voorkant!

Eindresultaat van de Ford Mustang Mach E

Om jullie niet langer in spanning te houden, hieronder wat foto’s van het eindresultaat.
Wat ons en de klant betreft zeer geslaagd!

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze projecten? Volg ons dan op Instagram

 


WAT KUNNEN WIJ BETEKENEN VOOR JOU?

Wil jij net als deze klant jouw auto een volledig nieuwe look geven?  Bekijk dan nu welke dienst wij voor jou kunnen betekenen en neem contact op met ons!
Ben je nog niet volledig overtuigd van je eigen idee of wil je samen met ons brainstormen voor een nieuw design? We hebben een 3D ontwerp tool waarmee je het eindresultaat direct kunt waarnemen!

 

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november