+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
25 oktober 2022

Lamborghini Huracán & ZACOE Carbon Bodykit

We wrappen elke auto met evenveel plezier en enthousiasme, maar deze klus werd wel een stukje beter toen we erachter kwamen dat we een Lamborghini Huracán onderhanden mochten nemen. Deze auto is van entrepreneur Stefan Pluijmaekers  (Insta: @depluum), en hij had zelf al een idee voor ogen waar wij nog enthousiaster van werden! 

De Lamborghini Huracán is al enorm speciaal om in Nederland tegen te komen. Er zijn er namelijk maar 41 van in Nederland. Dit project heeft ervoor gezorgd dat er geen één is, zoals de Lamborghini van @depluum. Deze machine hebben we gewrapt in de kleur ‘Hexis Elderberry purple gloss’ en voorzien van de Zacoe Carbon Aero Kit #19. Benieuwd naar het eindresultaat? Die zie je onderaan dit artikel.

Lamborghini Huracán wrap & 3D Ontwerp

Voordat we beginnen met wrappen, maken we een 3D ontwerp van de auto. Onze designstudio zorgde voor een duidelijk beeld van het eindresultaat van deze Huracán. 

Deze tool biedt de mogelijkheid om je auto en het design in 360 graden te zien. Op deze manier krijgt de opdrachtgever een uitermate realistisch beeld van het mogelijke eindresultaat.

Kleine aanpassingen, kunnen in onze 3D tool in real-time aangepast worden. Zo houden we de snelheid in het proces en wordt kiezen een stuk makkelijker.

Zacoe Carbon full bodykit

De Huracán werd gewrapt in een bijzondere paarse wrap. Kleinere onderdelen werden gedemonteerd voor de perfecte afwerking. Dit geldt ook voor de motorkap van deze Huracan. Zo hebben we ervoor gezorgd, dat de paarse gloss perfect werd aangebracht. Om dit project nóg unieker te maken, installeerden we een Zacoe Carbon Full Carbon Bodykit! Deze extra onderdelen zorgen voor een sportieve en stoerdere look. Deze bodykit is de finishing touch en zorgt ervoor dat deze Huracán een echte eye catcher is. Daarbij is dit de enige Huracán in Nederland met deze kit. Deze kun je niet meer missen op de weg! 

Vorige dia
Volgende dia

Afwerking van de lamborghini huracán

Om te zorgen voor een optimale en langdurige bescherming van deze onderdelen en de wrap heeft @depluum gekozen voor een full front STEK Dyno Shield PPF en Glascoating met Carpro Finest Reserve. 

Om het complete eindresultaat te zien, hebben we hier beneden een paar voor en na foto’s toegevoegd. Ook kun je onderstaande video bekijken om een snel overzicht te zien van het verloop van dit speciale project! 

Lamborghini Huracan eindresultaat

Vorige dia
Volgende dia

Lamborghini Huracan Projectvideo

auto wrappen informatie

Nieuwsgierig geworden naar de opties en services die we kunnen toepassen bij jouw auto? Kijk dan vooral even naar onze verschillende services! Je kunt ook altijd even langskomen in Sittard. We kunnen dan een 3D impressie maken van de kleuren en designs, toegepast op jouw auto.

Zelf een idee voor een full-colour of custom wrap voor jouw auto? Neem even contact op via onderstaand formulier en laat ons weten wat je ideeën zijn! Eerst inspiratie opdoen? Kijk dan even op onze pagina over wrappen!

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november