+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn over 27 minuten geopend

STEK Lakbeschermingsfolie

STEK paint protection foil (PPF), wereldleider in lakbeschermingsfolie. STEK is een doorzichtige lakbeschermingsfolie die de lak van de auto beschermd tegen steenslag en weersinvloeden.

STEK staat bekend voor zijn “pre-cut” kits en “self healing” eigenschap. De voorgesneden folie zorgt ervoor dat je de moeilijkste delen van de auto kunt beschermen met folie. De zelfherstellende functie zorgt ervoor dat lichte krassen verdwijnen en de auto altijd in perfecte conditie blijft. Daarnaast biedt STEK ook nog de matte, carbon, damascus en kleur folies aan. Dit zorgt voor een compleet andere look van de auto met de beste bescherming.

Interieur beschermingsfolie voor glanzend kunststof, carbon en interieurdelen die het zwaar te verduren hebben maar ook voor touchscreens en displays. Behoud het uiterlijk of herstel een beschadigd interieuroppervlak door een beschermende folie aan te brengen.

Glasscoating is goed te combineren met STEK lakbeschermingsfolie. Deze glasscoating genaamd “CARPRO CQUARTZ Finest Reserve” beschermd de lakbeschermingsfolie tegen watervlekken, zuren, oplosmiddelen, ijs, oliën, vuil, UV, en alle soorten van milieu-aanvallen. Deze glasscoating wordt uitgehard door middel van infrarood lampen en wordt geleverd met een garantie certificaat van 5 jaar.

Voor meer info zie glasscoating.

Benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen voor uw auto?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen u graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn over 27 minuten geopend
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn over 27 minuten geopend

Waar ben je naar op zoek?

Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!