+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend

Porsche GT3 Cup Wrap Xavier Maassen

We zijn trots op elke wrap die we afleveren, maar dit project was toch een heel speciale! Deze auto rijdt namelijk mee in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en wordt daarin bestuurd door niemand minder dan Xavier Maassen!
Adaptive Automotive Audi R8 V10 Auto Wrap Avery Red-O Blog Preview

Audi R8 Wrappen in Avery Red-O

Het is altijd al mooi om een Audi R8 te wrappen, maar het wordt nog een stapje beter als dat ook in een gave, opvallende kleur mag.
Adaptive Automotive BMW X7 Wrap in Midnight Blue Blog Preview

BMW X7 WRAP MATTE METALLIC NIGHT BLUE

De eigenaar van deze prachtige SUV heeft voor de wrap van zijn BMW X7 voor 'Matte Metallic Night Blue' gekozen. Dus na het demonteren van enkele losse onderdelen, mochten we aan de slag.

Je Oldtimer beveiligen tegen diefstal, maar hoe?

Hoe beveilig je een oldtimer tegen diefstal? Je verzekering stelt eisen aan het alarm o.b.v de taxatiewaarde. Hier leggen we het uit...

Audi RS3 Milltek Cat-back uitlaat

Een Audi RS3 heeft om te beginnen natuurlijk al geen bescheiden geluid. Toch wilde de eigenaar van dit 'kleine kanon' er een waanzinnig geluid van maken. Maar er zijn zo veel keuzes en merken. Waar begin je?

Porsche 992: Xpel, glascoating en detailing

Als je de trotste bezitter bent van een prachtige Porsche 992, wil je er natuurlijk alles aan doen om hem zo mooi mogelijk te houden. De eigenaar van deze 992 kwam dan ook bij Adaptive Automotive langs om te kijken hoe wij hiervoor konden zorgen.

RENAULT MEGANE RS LINE: Uniek project

Deze Renault Megane RS Line had nog geen 10 kilometer op de teller toen hij bij ons binnenkwam. De eigenaar wilde van deze sportieve Megane RS Line echt een one-of-a-kind bolide maken met een paar bijzondere features. En bijzonder is hij geworden!
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!