+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Velgen poedercoaten in Limburg

Je velgen laten poedercoaten in Limburg is helemaal van nu. Wij van Adaptive Automotive krijgen dan ook steeds vaker de vraag om auto’s te poedercoaten. Ons antwoord is natuurlijk ja, want wij helpen je graag om je auto om te toveren tot jouw droomauto. Wij vertellen je dan ook graag meer over wat wij doen als we je velgen poedercoaten en waarom het waardevol kan zijn om een poedercoating te laten doen!

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Voordelen van poedercoaten

Poedercoaten in Limburg heeft een aantal voordelen. Vaak wordt een poedercoating vergeleken met spuitwerk. Tussen deze twee alternatieven zijn echter wezenlijke verschillen. Er is allereerst een verschil in manier van aanbrengen dat het verschil maakt. Bij het spuiten van jouw auto komt de laag strak op het frame te zitten. Als je van dichtbij kijkt, lijkt deze laag strakker, maar van een afstand is er geen verschil te merken met poedercoaten.

Kies je ervoor om je velgen te laten poedercoaten in Limburg? Dan kies je voor extra bescherming van je velgen. Als je dus waarde hecht aan een langere gebruiksduur van jouw auto, dan is poedercoaten uiteindelijk de betere optie. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een PPF-lakbescherming voor je auto. Hiermee verklein je de kans op lakschade en hoef je dus niet met krasjes rond te rijden. Wil je het uiterlijk van jouw auto op een andere manier aanpassen? Dan kun je ook overwegen om je auto te laten wrappen. Op deze pagina lees je er meer over.

Daarnaast zorgt poedercoaten ervoor dat jouw auto uniek wordt en er precies uitziet zoals jij dat wilt. Je auto is een kostbaar bezit waar je hoogstwaarschijnlijk veel tijd in zult doorbrengen. Wij vinden dan ook dat jouw auto helemaal naar jouw smaak moet zijn. Wil je weten hoe wij jouw auto nog verder kunnen personaliseren? Neem dan een kijkje op deze pagina voor nog meer mogelijkheden. Zit er iets tussen dat bij jou past? Bel ons en wij kijken wat we voor jou kunnen doen!

drogen van de epoxy bij de remklauwen
Remklauwen drogen na poedercoaten

Hoe gaat velgen poedercoaten in Limburg in zijn werk?

Voor je zelf actie onderneemt, raden we je aan om je velgen te laten poedercoaten door een professional. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres, want wij weten precies wat we moeten doen om veelvoorkomende fouten tijdens de coating te voorkomen. De reden dat een coating door vakmensen moet gebeuren, is dat er chemicaliën worden gebruikt bij de klus. Als deze op andere onderdelen terecht zou komen, zou dit kunnen zorgen voor schade. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat de onderdelen gedemonteerd worden voordat we de coating aanbrengen.

Ook maken we de velgen nog eens extra goed schoon, zodat er geen vuiltjes worden meegenomen in de coating. Daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag. Als eerste brengen we een primerlaag aan. Als deze hard is, brengen we de poedercoat aan. Als laatste komt er nog een laag blanke lak overheen zodat de poedercoating nog extra beschermd is. Wil je een logo op de velgen? Dan gebeurt dat ook in de laatste fase.

Velgen laten poedercoaten bij Adaptive Automotive

Waarom zou je je velgen laten poedercoaten bij Adaptive Automotive? Ten eerste omdat wij een passie hebben voor auto’s en altijd op zoek zijn naar manieren om het maximale uit elke wagen te halen. Een bijzondere voorliefde hebben we voor Duitse automerken, wat je ook kunt terugzien op onze webpagina. Omdat wij zo graag aan de slag gaan met auto’s hebben wij de drive om de auto in een nog snellere en mooiere staat dan de fabrieksversie aan te leveren. Deel jij ook dit enthousiasme en wil je het maximale uit je auto halen? Kom dan bij ons langs.

Je auto upgraden bij Adaptive Automotive

Zoals je wellicht al merkte, kun wij jouw auto van top tot teen upgraden en aanpassen naar jouw smaak. Naast velgen poedercoaten in Limburg zijn wij de specialist die jouw auto kan wrappen of kan chiptunen. Ook kunnen wij aan de slag gaan met het interieur van je auto of onderzoeken of we jouw audiosysteem kunnen verbeteren. Wij staan garant voor onze service, wat inhoudt dat wij onze klanten vragen om na enkele weken nog eens langs te komen voor een controle afspraak. We checken dan of de gedane aanpassing nog mooi uitziet en de auto naar behoren functioneert. Desnoods zetten we nog even de laatste puntjes op de i. Zien wij jou ook binnenkort in onze garage?

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november