+31 (0)46 202 11 31
We are open

Lower the car

Auto verlagen? Adaptive Automotive is een geautoriseerde leverancier voor de meest toonaangevende internationale merken op het gebied van verlagingssystemen.

Verlagingsveren

Je auto verlagen tot de gewenste hoogte doen we met verlagingsveren van merken als Eibach, H&R, KW, AP en Airlift. Met Verlagingsveren zorgen we voor een statische verlaging van 20mm tot 35mm. Wil de hoogte zelf aan kunnen passen? Dan spreken we over dynamische verlaging. Dit doen we door middel van een schroefset. Hier kun je jouw auto verlagen van 30mm tot 70mm. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten van auto verlagen:

Auto Verlagen Verlagingsveren

Auto Statisch Verlagen

Verlagingsveren zorgen voor een statische verlaging tussen de 20mm en 35mm. Dit zorgt voor een
sportievere wegligging waarbij de stabiliteit verbeterd wordt en er minder last is van overhellen in de bochten en het duikeffect bij remmen. Het rijcomfort
blijft behouden.

View more
Auto Verlagen Schroefset

Auto Dynamisch Verlagen

Schroefset zorgt voor een dynamische verlaging van 30mm tot 70mm waarbij de schokdempers en veren op elkaar afgestemd zijn. Hierin worden verschillende varianten aangeboden. Zo zijn er schroefsets waarvan je de ingaande slag, uitgaande slag, in- en uitgaande slag kunt afstellen, Dynamic Demping Control waarbij men de keuze heeft te kiezen tussen Comfort, Sport en Sport+, Hydraulic Lift System waarbij men met een druk op de knop de auto 45mm verhoog en weer verlaagt, ideaal voor extreem lage auto’s. Het rijcomfort blijft behouden

View more

Luchtvering

Je auto maximaal verlagen? Met luchtvering ga je voor een maximale verlaging. Daarnaast is de gewenste hoogte in te stellen via een handige afstandsbediening. Er bestaan verschillende mogelijkheden lucht- of hydraulisch geveerde auto te verlagen. Dit doen we door middel van “Active Suspension Control” of Lowering links. Hiermee kun je jouw auto overigens ook verhogen. Over deze opties lees je hier meer:

Auto Verlagen met Luchtvering

Luchtvering zorgt voor een maximale verlaging, waarbij de gewenste hoogte in te stellen is
via een afstandsbediening. Via de afstandsbediening kun je de druk bepalen in de luchtbalgen. Een compressor blaast de luchtbalgen op tot een bepaalde druk om zich te gedragen als veren. Het rijcomfort blijft behouden.

View more

aCTIVE sUSPENSION CONTROL

Active Suspension Control is een plug and play regeleenheid die aangesloten wordt op de regeleenheid van de originele luchtvering waardoor je de mogelijkheid krijgt om je originele luchtvering via een app in te stellen. Met behulp van de
speciaal ontwikkelde app voor Android en Apple kun je de hoogte van de auto eenvoudig instellen op ieder gewenste hoogte. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een show modus in te stellen, die eenvoudig met een knop bedient wordt. Als alternatief is bediening ook mogelijk via de oorspronkelijke bedieningselementen.

View more

LOWERING LINKS

Airmatic Lowering Links zijn verstelbare links voor auto’s die af fabriek zijn uitgerust met lucht- of een hydraulische veersysteem. Door de verstelbare links langer of korter te maken kun je de rijhoogtesensoren beïnvloeden waardoor de auto
verlaagd wordt. de regeleenheid van de originele luchtvering waardoor je de mogelijkheid krijgt om je originele luchtvering via een app in te stellen. Met behulp van de speciaal ontwikkelde app voor Android en Apple kun je de hoogte van de auto eenvoudig instellen op ieder gewenste hoogte. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een show modus in te stellen, die eenvoudig met een knop bedient wordt. Als alternatief is bediening ook mogelijk via de oorspronkelijke bedieningselementen.

View more

Je auto verlagen is na ramen tinten of wrappen, een van de beste manieren om je auto een sportievere look geven. Wil je nu een offerte afgestemd op jouw auto en wensen? Kom vrijblijvend langs in onze showroom, of neem contact op door te bellenmailen of vul het formulier in.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
We are open
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
+31 (0)46 202 11 31
We are open
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!