+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Glascoating

Glascoating is een gel-achtige coating die de lak van je auto optimaal beschermt tegen wrijfkrachten en krassen.

Glascoating wordt een steeds groter begrip in de automotive industry. Vaak wordt de lak van je auto aangetast door verschillende factoren van buitenaf, denk aan weersomstandigheden zoals zonlicht en pekel als gevolg van vrieskou. Door een glascoating krijgt jouw auto de optimale lakbescherming. Maar wat is glascoating nu precies en kan jij het ook toepassen op jouw auto? We hebben alles op een rijtje gezet voor je.

Glascoating Auto

Glascoating is een manier om jouw auto te beschermen. Het is belangrijk dat je auto optimaal beschermd wordt, dit doe je met een goede en kwalitatieve glascoating. Bij Adaptive Automotive gebruiken we Carpro Finest Reserve in combinatie met jaren lange ervaring en vakmanschap. Dit is wat ons onderscheidt van de andere bedrijven die aan glascoating doen.

Wat is glascoating?

Glascoating is een coating op basis van Siliciumdioxide. Deze biedt duurzame en vooral harde bescherming voor jouw auto. Bij glascoating kun je kiezen uit verschillende hardheden. Deze hardheden variëren tussen 9H, 11H en zelfs 13H. Deze termen komen van de hardheidsschaal van Mohs. Hoe hoger de H, hoe meer weerstand tegen wrijfkrachten of krassen. Glascoating is een vloeibare, gel-achtige substantie die het lakoppervlak geheel afsluit en verzegelt. De coating gaat langdurig mee, minimaal 2 jaar en kan oplopen tot 5 jaar. Voor een goede en gelijkmatige uitharding van de coating gebruiken we meerdere UV-lampen.

Glascoating op Porsche Eindresultaat
Uitharden met UV lampen van de glascoating van de auto

Glasscoating Velgen

Met glasscoating kun je jouw hele auto beschermen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de velgen te laten glasscoaten. Velgen worden namelijk vaak slecht onderhouden of schoongemaakt. Als velgen al worden schoongemaakt, zien we dat dit vaak gebeurt met te agressieve, schoonmaak spullen. Hierdoor gaat de kwaliteit van je velgen snel achteruit. Zonde natuurlijk! Daarom is een glasscoating voor velgen dé oplossing om ze makkelijk schoon te houden. Vrijwel iedere velg kan worden behandeld met glascoating.

Ook je remklauwen beschermen? Met glasscoating bescherm je de remklauwen en voorkom je dat er vocht en vuil wordt verzameld.

velg bmw wordt voorzien van glascoating

Verschillende lakbescherming services

Glasscoating is niet de enige manier om je auto te beschermen! Wij bieden namelijk ook andere services die zorgen dat jouw auto zijn glans niet verliest of juist weer terug krijgt. Een van de andere lakbeschermingen is Pain Protection Foil. Bij PPF Lakbescherming wordt er een zelfherstellende folie aangebracht en deze folie herstelt krassen of mogelijke schade. Met deze service kun je verschillende looks kiezen zoals matte, carbon of camouflage. Heb je ideeën om je auto te personaliseren, zonder dat het nodig is om krassen te herstellen, is wrappen dé oplossing voor jouw auto. Maak je overigens ook geen zorgen over het transport. Wij zorgen ervoor dat je voorzien bent van vervoer, zodat wij ons werk zorgvuldig kunnen uitvoeren. 

Glascoating Prijs

Een offerte afgestemd op jouw auto en wensen? Kom vrijblijvend langs in onze showroom, of neem contact op door te bellenmailen of vul het formulier in.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!