+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

PPF Lakbescherming Auto

STEK paint protection foil (ook wel PPF) is de wereldleider in lakbeschermingsfolie. STEK is een doorzichtige lakbeschermingsfolie die de lak van de auto beschermt tegen steenslag en weersinvloeden.

Heb je pas een nieuwe auto? Dan zit jouw auto vast nog prachtig in de lak. Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Paint Protection Foil (PPF) is de perfecte lakbescherming voor jouw auto. Adaptive Automotive gebruikt PPF van STEK. STEK staat bekend om zijn “pre-cut” kits en “self healing” eigenschappen. Deze voorgesneden folie zorgt ervoor dat je zelfs de moeilijkste delen van de auto kunt beschermen. Wil jij meer weten over deze lakbescherming van jouw auto? Lees dan gerust even verder! 

Hoe werkt PPF lakbescherming?

Wanneer je met je nieuwe auto de weg op gaat, zit beschadiging aan de lak in een kleine hoek. Zo kunnen de kleinste steentjes, struiken of wasstraten al schade aanrichten aan de lak van je auto. Door een lakbeschermingsfolie te gebruiken, kan deze schade worden voorkomen en is het zelfs mogelijk om opgelopen schade te laten verdwijnen. Bij Adaptive Automotive maken we gebruik van PPF lakbeschermingsfolie. Naast dat deze folie ervoor zorgt dat jouw auto wordt beschermd, zorgt de zelfherstellende functie van PPF ervoor dat lichte krassen vanzelf verdwijnen. Door te kiezen voor PPF lakbescherming voor jouw nieuwe auto blijft deze altijd in perfecte conditie. Bij het aanbrengen van PPF letten wij op de kleinste details en zorgen wij voor een perfecte afwerking.

Het gebruik maken van lakbeschermingsfolie voor jouw auto lijkt een beetje op het wrappen van een auto. Het verschil hiertussen is dat er een transparante folie over de lak van jouw auto gaat, waardoor je auto er nog hetzelfde uit blijft zien. De folielaag is enorm stevig, waardoor deze tegen steentjes, takken, modder en viezigheid kan. Door deze folielaag wordt de lak van je auto dan ook beschermd tegen al deze externe factoren. Als je gebruik maakt van lakbeschermingsfolie ben je makkelijker, sneller en voordeliger uit dan bij het herspuiten van de lak van je auto. Wil je meer weten over onze services? Je leest er hier meer over!

Wat is het verschil tussen PPF en wrappen?

Zoals we eerder al hadden benoemd, kan je kiezen om een lakbeschermingsfolie over de lak van je auto te plaatsen of om jouw auto te wrappen. Als je kiest voor lakbeschermingsfolie is het mogelijk om alsnog de look van je auto te veranderen. In die zin zijn de twee opties vergelijkbaar. Lakbeschermingsfolie is er naast de ‘standaard’ transparante folie, ook bijvoorbeeld in:

  • Matte PPF

  • Carbon PPF

  • Damascus PPF

  • Camouflage PPF

  • Kleur PPF

Op deze manier combineer je een andere look met de beste lakbescherming op je auto. Zowel wrappen als een lakbeschermingsfolie  zorgt ervoor dat de originele lak van jouw auto wordt beschermd. Het verschil tussen deze twee opties is dat wrapfolie in tegenstelling tot PPF geen zelfhelende werking heeft. Wil je graag het uiterlijk van je auto veranderen? Dan helpen we natuurlijk ook met het wrappen van je auto! Klik hier voor meer informatie over deze dienst!

Berschermingsfolie interieur Auto

Niet alleen de lak van je auto kan snel beschadigd raken, ook het interieur heeft het zwaar te verduren. Denk aan bijvoorbeeld aan de onderdelen van glanzend kunststof, carbon, de touchscreens en displays. Door het gebruik van je auto kunnen deze onderdelen vies, stuk, beschadigd of versleten raken. Daarom hebben wij niet alleen lakbeschermingsfolie voor de buitenkant van de auto. Onze interieur beschermingsfolie houdt ook het uiterlijk van deze delen als nieuw. Daarbij is ook het mogelijk een beschadigd oppervlak te herstellen met deze beschermende folie.

Wil je graag voor een geheel nieuw interieurdesign in jouw auto gaan? Ook dat kan bij Adaptive Automotive! Wij van Adaptive Automotive zijn een one-stop tuningshop en wij richten ons op het tunen en personaliseren van Duitse wagens, sportwagens en supercars. Meer informatie over het veranderen van het interieurdesign van jouw auto lees je hier!

PPF icm Glascoating

Niet alleen een lakbeschermingsfolie is een mogelijkheid om de lak van je auto te beschermen, ook glascoating is een veelgebruikte manier om een auto te beschermen. Naast dat wij deze diensten allebei los van elkaar uitvoeren, zijn ze ook te combineren. Glascoating is namelijk goed te combineren met STEK lakbeschermingsfolie. Deze glascoating genaamd “CARPRO CQUARTZ Finest Reserve” beschermt de lakbeschermingsfolie optimaal tegen watervlekken, zuren, oplosmiddelen, ijs, oliën, vuil en UV. Deze glascoating wordt uitgehard door middel van infraroodlampen en wordt geleverd met een garantiecertificaat van 5 jaar. Wil je meer weten over het aanbrengen van een glascoating op jouw auto? Je leest meer informatie op deze pagina!

Bij Adaptive Automotive staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid, exclusiviteit en de beste service. Je kan bij ons terecht voor onder andere uitlaatsystemen, velgen, remsystemen, bodykits, carbondelen, banden, chiptuning, carwrapping, schroefsets en het poedercoaten van remklauwen. Wij werken uitsluitend met merken van een hoogwaardige kwaliteit. Wij willen er met onze diensten voor zorgen dat jij de auto krijgt waar jij van droomt! Wij hopen dan ook dat wij jou en je auto binnenkort mogen ontmoeten bij ons op locatie!

Benieuwd naar de werkwijze van het aanbrengen van een PFF Lakbescherming bij Adaptive Automotive? Bekijk dan de onderstaande video waar je een duidelijk beeld krijgt wat een PFF lakbescherming precies inhoudt en hoe wij dit aanbrengen. 

 

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!