+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu gesloten

PPF Lakbescherming Auto

STEK paint protection foil (PPF), wereldleider in lakbeschermingsfolie. STEK is een doorzichtige lakbeschermingsfolie die de lak van de auto beschermt tegen steenslag en weersinvloeden.

Je auto zit prachtig in de lak. Dus die wil je natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Paint Protection Foil (PPF) is de perfecte lakbescherming voor jouw auto. Adaptive Automotive gebruikt PPF van STEK. STEK staat bekend om zijn “pre-cut” kits en “self healing” eigenschappen. Deze voorgesneden folie zorgt ervoor dat je zelfs de moeilijkste delen van de auto kunt beschermen.

Hoe werkt PPF lakbescherming?

De zelfherstellende functie van PPF zorgt ervoor dat lichte krassen vanzelf verdwijnen. Door te kiezen voor PPF lakbescherming voor jou auto, blijft deze altijd in perfecte conditie. Ook bij het aanbrengen van PPF, letten wij op de kleinste details en zorgen wij voor een perfecte afwerking.

Wat is het verschil tussen PPF en wrappen?

Als je kiest voor lakbeschermingsfolie, is het mogelijk om te kiezen voor een andere look. In die zin zijn de twee opties vegelijkbaar. Lakbeschermingsfolie is er naast de ‘standaard’ transparante folie, ook bijvoorbeeld in:

  • Matte PPF

  • Carbon PPF

  • Damascus PPF

  • Camouflage PPF

  • Kleur PPF

Op deze manier combineer je een compleet andere look, met de beste bescherming. Wrappen biedt ook bescherming aan de orignele lak van jouw auto. Het verschil is alleen, dat wrapfolie geen zelfhelende werking heeft zoals PPF.

Berschermingsfolie interieur Auto

Sommige interieurdelen hebben het zwaar te verduren. Denk aan glanzend kunststof of carbon. Maar ook bijvoorbeeld touchscreens en displays. Interieur beschermingsfolie houdt het uiterlijk van deze delen als nieuw. Daarbij is het mogelijk een beschadigd oppervlak te herstellen met beschermende folie.

PPF icm Glascoating

Glascoating is goed te combineren met STEK lakbeschermingsfolie. Deze glascoating genaamd “CARPRO CQUARTZ Finest Reserve” beschermt de lakbeschermingsfolie optimaal tegen watervlekken, zuren, oplosmiddelen, ijs, oliën, vuil, UV, en alle soorten van milieu-aanvallen. Deze glascoating wordt uitgehard door middel van infraroodlampen en wordt geleverd met een garantiecertificaat van 5 jaar.

Voor meer info over glasscoating, kijk je naar deze Porsche 992.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!