+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Tuningbox

Rij je een leaseauto of een auto met fabrieksgarantie? Dan is chiptuning niet altijd een optie. Een tuningbox van Adaptive Automotive is een perfect alternatief!

Hoe werkt een tuningbox?

Naast de ‘reguliere’ chiptuning, kun je jouw auto ook tunen via de  externe ECU. Bij deze optie wordt er een tuningbox (ook wel powerbox) geplaatst.

De laatste jaren groeit het aantal gebruikers hiervan. Vooral wanneer tuning via de OBD in de ECU geen optie is.  Omdat de fabrikant een beveiliging hierop plaatst, merkt een dealer bij onderhoud chiptuning vaak op. 

Hierdoor kiezen veel leaserijders, of eigenaars van auto’s die nog in de fabrieksgarantie vallen, voor een deze optie. Een Adaptive Automotie tuningbox is uitermate effectief en niet detecteerbaar.

Adaptive Automotive Tuningbox Externe ECU tuning Productfoto

Waarom kiezen voor een Tuning Box?

Heb je een jonge auto die nog in de garantieperiode zit of een leaseauto? In dat geval is een tuning box oftewel bypass chiptuning voor jou vaak de beste oplossing.

Zo vergroot je tóch het vermogen en de trekkracht van je auto. Dit zonder dat je problemen krijgt met de fabrieksgarantie of de leasemaatschappij.

Mede daarom is de Adaptive Automotive tuningbox zeer gewild. 

View more

Wil je nu weten wat voor jou de beste optie is? Of misschien heb je een andere vraag. Kom even langs in onze showroom in Sittard of neem contact met ons op via onderstaand formulier, telefoon of whatsapp.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!