+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Onze merken

1016 Industries

Meer tonen

Meer weten over 1016 Industries?

Ryft Uitlaatsystemen Logo

Ryft

Meer tonen

Meer weten over Ryft?

Darwinpro carbon bodykits logo

Darwinpro

Meer tonen

Meer weten over Darwinpro?

PSM Dynamic Carbon Bodykits Logo

PSM Dynamic

Meer tonen

Meer weten over PSM Dynamic?

OZ

OZ Wheels is een van de bekendste velgenmerken. OZ is sinds 1971 actief en maakt naast aftermarketvelgen ook velgen voor OEM-fabrikanten en voor de autosport. OZ velgen worden gekenmerkt door het Italiaanse design en worden tevens handgemaakt en getest in Italië. Of je nu zoekt naar forged of cast wielen, OZ biedt voor elke smaak en elk budget de juiste velg. Van Abarth tot Volvo en alles daartussen.
Meer tonen

Meer weten over OZ?

Breyton

Breyton is nog zo’n Duits merk met geschiedenis. Opgericht in1986 als aftermarket velgenmerk dat zich 100% specialiseert in velgen voor BMW’s. Op dit moment focust Breyton zich nog steeds op BMW, maar heeft het MINI en Porsche toegevoegd aan het assortiement. De oprichter, Edmund Breyton is niet alleen nauw betrokken bij het merk, maar heeft zelfs nog alle touwtjes in handen, wat natuurlijk redelijk uniek is in deze branche. Het assortiment van Breyton beslaat forged-, cast- en flow-formed velgen.
Meer tonen

Meer weten over Breyton?

BBS

Opgericht in 1970 in het Duitse Schiltach, is BBS OEM velgen leverancier voor vele merken zoals Audi, BMW en veel meer. Op het gebied van aftermarket, focust BBS zich op forged- en flow-forming velgen voornamelijk voor de eerder genoemde merken.
Meer tonen

Meer weten over BBS?

HRE

Meer tonen

Meer weten over HRE?

Niche

Niche Wheels is een van grootste fabrikanten van velgen voor auto’s in het hogere en luxe segment zoals Mercedes-Benz, BMW, Bentley, Porsche, Land Rover, Lexus, etc. Door een breed assortiment in zowel cast, als forged velgen, is de kans groot dat Niche een velg heeft die bij jouw smaak en auto past. Samen vinden we jouw Niche!
Meer tonen

Meer weten over Niche?

Rotiform

Rotiform is een van de meeste veelzijdige velgenmerken op de markt. Het aanbod loopt van cast tot forged velgen die zich qua design en kwaliteit inmiddels meer dan bewezen hebben. De ontwerpen van Rotiform zijn geïnspireerd op de retro Europese tuning-stijl, met een moderne twist. Omdat het assortiment van Rotiform zo uitgebreid is, zal er vrijwel altijd een design van Rotiform zijn dat je aanspreekt.
Meer tonen

Meer weten over Rotiform?

Vossen

Vossen is wereldwijd (terecht) een van de bekendste velgenmerken. Naast enkele lijnen forged velgen, heeft Vossen tevens de zogenaamde hybrid forged velgen. Deze lijn velgen gaat net iets verder dan traditionele cast velgen, door het gebruik van flow-forming. Hierdoor wordt het gewicht van de velg verlaagd en de draagkracht verkocht. Ook kun je, door het flow-forming proces, kiezen uit een groot bereik aan wielbreedtes. Buiten een grote veelzijdigheid aan design, biedt Vossen tevens een grote keuze op het gebied van kleuren en afwerkingen. De forged lijnen bieden je bijvoorbeeld de keuze uit maarliefst 48 verschillende kleuren.
Meer tonen

Meer weten over Vossen?

Urban Automotive

Meer tonen

Meer weten over Urban Automotive?

Vorsteiner

Meer tonen

Meer weten over Vorsteiner?

Novitec Logo

Novitec

Meer tonen

Meer weten over Novitec?

Mansory

Waar Mansory ooit in 1989 startte met het modificeren van Ferrari’s en Bentley’s, is het repertoire tegenwoordig een stuk breder. Mansory heeft een extravagante stijl waarbij carbon vaak een grote rol speelt. Een ding is zeker, als je voor tuning parts van Mansory gaat, zul je absoluut gaan opvallen en je zult niet snel een tweede auto als die van jou gaan tegenkomen.
Meer tonen

Meer weten over Mansory?

Techart

Een Porsche is op zichzelf natuurlijk al iets om trots op te zijn, maar door je Porsche te voorzien van Techart aerodynamische styling, engine powerkits, velgen, uitlaten of carbondelen. Op het gebied van design en technologie stelt Techart de hoogste eisen. Wij leiden je daarom graag door de 3D configuratie van Techart. Zo zie je direct hoe bepaalde toepassingen er uit zouden kunnen zien.
Meer tonen

Meer weten over Techart?

Brabus Logo

Brabus

BRABUS is een van die merken die weinig introductie of toelichting nodig hebben. Al 40 jaar weet BRABUS met hun tuning parts Mercedessen om te toveren tot unieke voertuigen. Zowel op het gebied van esthetische, als performance gerichte tuning biedt BRABUS ongeëvenaarde kwaliteit en is het de beste keuze voor jouw Mercedes-Benz.
Meer tonen

Meer weten over Brabus?

Akrapovic Logo Uitlaten

Akrapovic

Bekend uit de motorracerij, ontwikkelt Akrapovic ook premium uitlaatsystemen voor performance auto’s. De uitlaten worden vervaardigd uit de beste materialen zoals, RVS, titanium en carbon. Akrapovic uitlaten staan bekend om hun diep, rauw geluid. Producten: slip-on line, evolution link pipe, decatted downpipe, sound kit, carbon spiegelkappen, carbon diffuser.
Meer tonen

Meer weten over Akrapovic?

Armytrix Uitlaatsystemen Logo

Armytrix

We excite your life. Dat is precies wat een Armytrix uitlaatsysteem doet. Een Armytix uitlaatsysteem zorgt voor een heel andere beleving van auto rijden. Met het Valvetronic-systeem kun je met één druk op de knop overschakelen tussen stil en luid via de meegeleverde afstandsbediening of via de smartphone-applicatie. Zo krijg je nooit meer ruzie met de buren ???? Producten: catback, decatted downpipe, sportcat, app functie, armynator, cermische coating, gouden tips, kat simulator.
Meer tonen

Meer weten over Armytrix?

Milltek Uitlaten Logo

Milltek

Met een zeer uitgebreid assortiment biedt Milltek uitlaatsystemen aan voor veel verschillende merken en type voertuigen. Deze uit roestvrijstaal vervaardigde uitlaatsystemen worden aangeboden voor een goede prijskwaliteitsverhouding. Producten: catback, decatted downpipe, sportcat, resonated, non-resonated, active sound control.
Meer tonen

Meer weten over Milltek?

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november