+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Audio upgrade auto

Wil je jouw auto een upgrade geven? Dan kan een car audio upgrade net dat extraatje zijn waar je naar op zoek was. Door een verbeterd geluidssysteem wordt de beleving van je auto compleet anders. Je kunt ervoor kiezen om vast te houden aan het audiosysteem standaard geleverd bij je auto, maar je kunt ook kiezen voor een echte wow-factor door je auto te voorzien van het best mogelijke audiosysteem! Bij Adaptive Automotive installeren wij met plezier een hoogwaardig geluidssysteem in jouw bestaande auto! Hoe we dit doen? Dat lees je hieronder terug!

Wat houdt een auto audio upgrade in?

Wij bieden vier stages waarin je je systeem kunt laten upgraden, zo hebben we altijd een optie binnen ons aanbod om jouw rijdende visitekaartje nóg beter te maken! In de eerste fase gaan we bijvoorbeeld aan de slag met je speakers en tweakers. Ook pakken we de demping aan en plaatsen we speaker ringen in je auto. Uiteraard moet alles kloppen voor het gewenste effect en door onze kennis van de nieuwste materialen en ontwikkelingen ben je hiervan verzekerd! Stage twee staat in het teken van een actieve subwoofer upgrade. Hiermee kun je genieten van de beste bastonen bij het luisteren van jouw favoriete muziek in de auto! Wil je er nog een schepje bovenop doen? Dan kun je er ook voor kiezen om versterkers of Digital Signal Processors toe te voegen aan de audio upgrade van je auto!

Dit moet je nog meer weten over een audio upgrade in jouw auto

Misschien hou je wel van een goed geluidssysteem in je auto, maar weet je niet precies wat het verschil maakt in de audiobeleving in je auto.  We geven je graag een paar voorbeelden waar je gegarandeerd oren naar hebt! Staat hieronder niet bij wat jij graag zou willen? Geen probleem! Onze experts maken jouw auto precies zoals jij het wilt, met passie en toewijding. Geef tijdens het eerste gesprek aan waar je naar zoekt en onze experts gaan op zoektocht om je wensen te vervullen!

Stage 1

Speaker upgrade

Deze upgrade bevat het volgende:
– Composet, speakers en tweaters
– Demping
– Speaker ringen

Meer tonen

De subwoofer

We noemden net de subwoofer al. Deze zorgt ervoor dat de muziek die je afspeelt, extra power krijgt. In de auto’s die tegenwoordig worden gemaakt is het geluidsysteem vaak perfect, maar wel vlak. Wij onderzoeken graag welke subwoofer het best in jouw auto past. Een te kleine subwoofer haalt bijvoorbeeld niet het gewenste effect, terwijl een te grote subwoofer juist overweldigend kan zijn. Bij ons weet je echter zeker dat je auto de beste audio upgrade krijgt!

Stage 2

Actieve Subwoofer upgrade

Deze upgrade bevat het volgende:
– Composet, speakers en tweaters
– Demping
– Speaker ringen
– Actieve subwoofer
Meer tonen

Demping

Wil je optimaal van de car audio upgrade profiteren? Dan kunnen we ook demping toepassen in je auto, zodat je optimaal van de car audio upgrade kunt profiteren. In dat geval monteren we op enkele plaatsen geluiddempende materialen in je auto, zodat je minder last hebt van omgevingsgeluiden terwijl je naar jouw favoriete muziek luistert.

Stage 3

Deze upgrade bevat het volgende:
– Composet, speakers en tweaters
– Demping
– Speaker ringen
– Subwoofer
– Versterker

Meer tonen

Versterker upgrade

De DSP’s

Wij kunnen ook een Digital Sound Processor in je auto monteren. Met deze audio upgrade in je auto kun je je hele geluidssysteem naar je hand zetten. Denk bijvoorbeeld aan de toonhoogte, het volume, en het tempo van de muziek die je afspeelt vanuit jouw auto. Met een DSP kun je de frequentierespons makkelijk aanpassen en heb je nooit meer problemen met de akoestiek in je auto.

Stage 4

DSP upgrade

Deze upgrade bevat het volgende:
– Composet, speakers en tweaters
– Demping
– Speaker ringen
– Subwoofer
– Versterker
– DSP

Meer tonen

Car audio upgrade bij Adaptive Automotive

Heb jij een mooie wagen en wil je daar het maximale uithalen? Dan is Adaptive Automotive dé plek om dat te doen. Wij staan namelijk bekend om onze betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Ons team kent alle ins en outs op het gebied van tunen en het upgraden van auto’s. In overleg met jou gaan we aan de slag om jouw auto verder te verbeteren en uniek te maken.

Natuurlijk werken we alleen met de beste materialen van de beste merken. Merken waar ook autofabrikanten zoals Bentley, Ferrari en Audi mee aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan Techart, Mansory en Akrapovic. Wil je al deze merken eens bekijken? Bekijk ze op deze pagina!

Geef je auto een complete boost!

Bij Adaptive Automotive kun je niet alleen terecht voor het upgraden van je audiosysteem. Wij kunnen er op alle vlakken voor zorgen dat je auto de boost krijgt die je voor ogen had. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden om je auto net dat extraatje te geven en ervoor te zorgen dat iedereen omkijkt als jij voorbij rijdt. Wat dacht je bijvoorbeeld van je auto een nieuw kleurtje geven door middel van car wrapping of opvallende velgen? Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Op onze website kun je eenvoudig je gegevens achterlaten om in contact te komen met de experts. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij maken voor jou een offerte klaar! Ook als je graag nog wat meer informatie wilt, kun je ons altijd bereiken via e-mail of WhatsApp.

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor je auto? Kijk in onze webshop want ook daar vind je producten van de beste kwaliteit. Haal ze af of laat ze meteen monteren in onze garage.  Wij gaan graag voor je aan de slag!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november