+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Auto verlagen

Ben je op zoek naar een manier om de uitstraling van je auto te verbeteren? Dan is het verlagen van je auto vast iets voor jou. Het verlagen van je auto heeft een aantal voordelen die we op deze pagina zorgvuldig uitleggen, samen met alle andere praktische informatie over het verlagen van je auto.

Verlagen auto

Het verlagen van je auto is een proces dat door Adaptive Automotive zorgvuldig uitgevoerd kan worden. We zijn een geautoriseerde leverancier van de meest toonaangevende internationale merken op het gebied van verlagingssystemen. Geen enkele auto is te gek en wij nemen dan ook graag opdrachten voor het verlagen van je auto aan. Bij Adaptive Automotive maken wij gebruik van verschillende manieren voor het verlagen van je auto. Deze manieren worden hieronder toegelicht zodat ook jij weet hoe het proces werkt.

Verlagingsveren

Om jouw auto te verlagen tot precies de gewenste hoogte, gebruiken we onder andere verlagingsveren. Deze veren worden ingekocht bij de hoogste kwaliteit merken zoals Eibach, H&R, KW, AP en Airlift. Op deze pagina vind je een overzicht van alle merken waar wij mee samenwerken.

Door middel van het gebruik van deze veren kunnen we een verlaging realiseren van 20 tot 35 millimeter. Wil je de hoogte zelf aan kunnen passen? Dat kan! Dan spreken we van een dynamische verlaging en hierbij wordt gebruik gemaakt van een schroefset. Bij deze optie kun je de auto verlagen van 30 tot 70 millimeter.

Auto Verlagen Verlagingsveren

Auto Statisch Verlagen

De auto op een statische manier verlagen werkt door middel van veren. Het is niet zo dat wij simpelweg jouw bestaande veren zullen afzagen om ze zo korter te maken, in tegenstelling tot sommige andere, onkundige autogarages. Dit is een kort-door-de-bocht manier en is veel te riskant voor de staat van je auto. Het brengt verkeersrisico’s met zich mee en verhoogt het risico op een mogelijke afkeuring bij de APK.

Bij Adaptive Automotive leveren we alleen de allerbeste kwaliteit en afzagen of afslijpen doen wij dan ook niet. Bij het statisch verlagen van de auto plaatsen wij complete nieuwe veren die korter zijn dan je standaard veren. Deze veren hebben een speciale, aangepaste karakteristiek waardoor je auto comfortabel blijft rijden.

Meer tonen
Auto Verlagen Schroefset

Auto Dynamisch Verlagen

Met deze speciale schroefset kunnen de veren en de schokdempers van je auto precies op elkaar afgestemd worden. Dit zorgt voor een dynamische verlaging van ongeveer 30 tot 70 millimeter en wordt in verschillende varianten aangeboden. Zo zijn er schroefsets waarvan je de ingaande slag, uitgaande slag, in- en uitgaande slag kunt afstellen, en is er de optie voor Dynamic Demping Control waarbij je de keuze hebt tussen Comfort, Sport en Sport+. Ook is er een Hydraulic Lift System waarbij men met een druk op de knop de auto 45 mm kan verhogen en verlagen.

Meer tonen

Luchtvering

Ben je op zoek naar het maximaal verlagen van je auto en vind je 3 tot 7 centimeter niet genoeg? Dan is het verlagen van je auto door middel van luchtvering iets voor jou! Met luchtvering ga je voor de maximale verlaging én kun je de hoogte met een druk op de knop zelf instellen! Er zijn verschillende opties om jouw auto te verlagen door middel van luchtvering waarover wij jou hieronder meer informatie geven.

Auto Verlagen met Luchtvering

Door middel van een afstandsbediening kun je zelf de hoogte van je auto instellen als je voertuig verlaagd is met een luchtvering. Door een knop in te drukken, bepaal je de druk in de luchtveerbalgen en hiermee kun je je auto laten zakken of terug verhogen. Het rijcomfort blijft gegarandeerd behouden en dit is dan ook een erg goede optie als je op zoek bent naar een mogelijkheid voor jouw auto verlagen, maar wel nog graag de optie hebt dit terug te draaien.

Meer tonen

aCTIVE sUSPENSION CONTROL

Active Suspension Control is een systeem dat aangesloten wordt op je originele luchtvering. Met dit systeem heb je de mogelijkheid om de hoogte van je auto aan te passen door middel van een app op je telefoon. Dit systeem zorgt dus voor optimale gebruiksvriendelijkheid en hiermee kun je de hoogte van je auto zonder enig probleem aanpassen.

Meer tonen

LOWERING LINKS

Automatic lowering links zijn speciale links die uitgerust zijn met een lucht- of hydraulisch veersysteem. Deze links zijn verstelbaar en door deze functie te gebruiken, kun je de rijhoogtesensoren van je auto beïnvloeden, waardoor de auto dus zal zakken. Ook met deze optie is het mogelijk om dit alles te besturen vanuit een app op je telefoon, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is.

Meer tonen

Auto verlagen voor -en nadelen

Kortom, er zijn voldoende manieren om jouw auto te laten verlagen, Maar waarom zou je überhaupt voor een auto verlaging kiezen? Er kleven een aantal voordelen aan het verlagen van je auto. Zo wordt het vaak uitgevoerd vanwege de uitstraling die het aan je auto biedt. Het ziet er nou eenmaal goed uit wanneer de auto iets lager gelegen is, in games en in de Amerikaanse cultuur zie je het daarom vaak terugkomen. In Nederland zie je deze stijl echter niet veel terug op de openbare weg.

Daarnaast heeft het ook voordelen voor het rijden. Het zwaartepunt van je auto ligt een stukje lager, waardoor je een betere wegligging zult hebben. Je gaat soepeler door de bochten heen en je auto zal gemakkelijker over oneffenheden rijden. Wellicht het enige nadeel aan het verlagen van je auto is dat je af en toe last zult hebben van drempels die te hoog zijn. Dit is echter goed op te lossen door een flexibel systeem te nemen voor jouw auto verlaging waarmee je de hoogte van je auto met een druk op de knop kunt veranderen. Zo voorkom je schade door drempels en lever je niet in op comfort of stijl.

Heb je nog vragen over het proces of wil je simpelweg even contact met ons opnemen? Dat kan! Vul hieronder het contact formulier in, of ga naar onze contactpagina. Wij helpen je graag verder. 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november