+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn over 18 minuten geopend

Auto Wrappen

Adaptive Automotive werkt samen met ’s werelds meest vooraanstaande specialisten op het gebied van autovinyl. Denk hierbij onder andere aan 3M, Avery Dennison en Inozetek. Voor het wrappen van een of meerdere onderdelen, tot het volledig wrappen van een auto ben je bij ons aan het juiste adres. Een volledig custom design behoort ook tot de mogelijkheden. Laat onze ontwerpstudio een op maat gemaakt ontwerp maken voor jouw voertuig.

Full colour change wrap
Carwrapping geeft je de mogelijkheid om je auto te voorzien van een unieke kleur. Je kunt kleuren kiezen die niet af-fabriek verkrijgbaar zijn waaronder matt, satijn, glanzende, metallic, brushed, cameleon en camouflage. Als finishing touch is het mogelijk om een glasscoating aan te brengen om de carwrap te beschermen tegen weersinvloeden. Meer info over glasscoating zie glasscoating.


Full colour wrap
Bij een full colour carwrap wordt er een ontwerp op de carwrap folie geprint en op de auto aangebracht. Hierdoor kun gaafste, opvallendste en meest originele design op jouw auto aanbrengen. Geen of weinig inspiratie? We nemen graag de opties met je door!


Custom carwrap
Door bepaalde onderdelen van de auto te wrappen kun je de auto al upgraden. Denk hierbij aan striping, accenten, carbon, chrome delete, belettering.

Glasscoating is goed te combineren met STEK lakbeschermingsfolie. Deze glasscoating genaamd “CARPRO CQUARTZ Finest Reserve” beschermd de lakbeschermingsfolie tegen watervlekken, zuren, oplosmiddelen, ijs, oliën, vuil, UV, en alle soorten van milieu-aanvallen. Deze glasscoating wordt uitgehard door middel van infrarood lampen en wordt geleverd met een garantie certificaat van 5 jaar.

Voor meer info zie glasscoating.

Benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen voor uw auto?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen u graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn over 18 minuten geopend
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn over 18 minuten geopend

Waar ben je naar op zoek?

Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!