+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend

Auto Wrappen

Adaptive Automotive werkt samen met ’s werelds meest vooraanstaande specialisten op het gebied van duurzaam autovinyl. Denk hierbij onder andere aan 3M, Avery Dennison, Inozetek en Hexis.

Voor het wrappen van een of meerdere onderdelen, tot het volledig wrappen van een auto ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een volledig custom design? Onze ontwerpstudio maakt het mogelijk!

SNEL NAAR:

FULL CAR WRAP | CUSTOM WRAP | ONDERDELEN WRAPPENPRIJZEN

Waarom Adaptive Automotive?
DEMONTAGE ONDERDELEN

Wrappen met 100% afwerkingsgarantie. Daarom demonteren we onderdelen vóór het wrappen.

KNIFELESS
TAPE

We gebruiken knifeless tape. Dit betekent dat er niet gesneden wordt en er geen krassen in de originele lak komen!

DUURZAME
WRAPFOLIE

Wij gebruiken enkel duurzame folie van grote merken. Zo heb je het langste plezier van jouw gave wrap!

Auto Volledig Wrappen

Een full car wrap is het volledig wrappen van een auto in een kleur naar wens door middel van een folie. Het mooie aan een full car wrap is dat je jouw auto kunt transformeren in iedere denkbare kleur. Ga je voor ‘Hexis Kiwi Green‘ of toch ‘Nardo Grey‘ van Inozetek? Niets is te gek! Daarbij kun je kleuren en afwerkingen kiezen die niet af-fabriek verkrijgbaar zijn waaronder: matt, satijn, glans, metallic, brushed, kameleon en camouflage. 

Met onze 3D changer tool laten we je in een handomdraai zien hoe de gekozen kleur eruitziet op jouw auto. Zo ga je altijd voor de juiste kleur!

Previous
Next

Custom & Full Colour Wrap

Is wrappen in 1 kleur niet uniek genoeg? Wil je iets gekkers, opvallenders of heb je een eigen idee? Dan is een custom/full colour wrap iets voor jou! Via onze ontwerpstudio vertalen we jouw idee naar een ontwerp op maat. In onze 3D changer tool krijg je een digitaal voorproefje van het ontwerp. Akkoord? Dan is het printen, plakken, pronken.

Previous
Next

Onderdelen Auto Wrappen

Niet direct de hele auto wrappen? Dat is uiteraard ook een optie. Want door enkel bepaalde onderdelen te wrappen, kun je de auto al personaliseren. Denk hierbij aan upgrades als:

  • Carbon wrap

  • Spiegels wrappen

  • Chrome delete

  • Striping

Met striping, carbon, chrome delete, of belettering kun je namelijk al heel gave accenten aanbrengen. Hierdoor valt jouw auto al meer op. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Previous
Next

Lakverzegeling

Naast de wrap nog een extra bescherming nodig? Ga voor een lakverzegeling van CarPRO. Meer info over lakverzegeling vind je hier. Kijk voor inspiratie even naar deze R8 of scroll verder.

Previous
Next

Auto Wrappen Kosten

Een offerte afgestemd op jouw auto en wensen? Kom vrijblijvend langs in onze showroom, of neem contact op door te bellenmailen of vul het formulier in.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!