+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend

Ramen Tinten

Adaptive Automotive gebruikt STEK tintfolie. STEK heeft meer dan 40 jaar ervaring als het gaat om het ontwikkelen van duurzame raamfolies en PPF-folies.

Door het tinten van de ramen krijgt jouw auto eenvoudig een exclusieve en sportieve uitstraling. Maar het heeft meer voordelen! Denk aan: privacy, inbraakwering, zonwering en het houdt de auto koeler. Redenen genoeg om je ramen te laten tinten. Maar laat je alle ramen tinten of vanaf de b-stijl? En hoe donker wil je de ramen tinten? We maken je hieronder graag aan wegwijs.

SNEL NAAR:

STEK Tintfolie | Tintsterktes | DOT- Matrix | Prijzen

Waarom Adaptive Automotive?
DOT-MATRIX AFWERKING

Wij werken de DOT-MATRIX rand standaard netjes af tot in de puntjes! Dus zie je geen lelijke witte rand om je strak getinte ramen.

DEMONTAGE ONDERDELEN

We demonteren vóór het tinten je deurpanelen. Zo kunnen we de tintfolie tot ver onder de raamrubbers aanbrengen voor het duurzaamste resultaat.

GRATIS
NACONTROLE

Een aantal weken na het tinten, nodigen we je uit voor een nacontrole. We lopen de ramen nog even gratis na. Zo garanderen we de beste afwerking.

STEK Tintfolie

Adaptive Automotive staat voor kwaliteit en duurzaamheid en kiest daarom voor merken die dit vertegenwoordigen. Daarom werken wij uitsluitend met STEK tintfolie. STEK heeft meer dan 40 jaar ervaring als het gaat om het ontwikkelen van duurzame raamfolies en PPF-folies. Daarnaast bezit STEK een SGS certificering waardoor zij voldoen aan zowel de nationale als internationale regelgeving en normen. Als gecertificeerd installateur van STEK geven wij garantie zolang het voertuig in jouw bezit is.

TINTSTERKTES

Als je jouw ramen gaat laten tinten, kan dit in verschillende sterktes. Tintfolie wordt aangeduid met een nummer. Dit nummer duidt op het percentage licht dat de folie doorlaat. Zo is ’35’, donkerder dan ’50’. Je kunt bij Adaptive Automotive kiezen uit onderstaande sterktes:

Ramen Tinten met DOT-Matrix afwerking

Er is niets vervelender dan een strak getint raam, met een lelijke witte rand. Voor het netjes afwerken van deze rand, bestaat een speciale techniek.

Deze techniek hebben wij niet alleen in huis, maar is bij ons vanzelfsprekend. DOT-Matrix afwerking zit standaard in onze pakketten.

RAMEN TINTEN PRIJZEN

Bovengenoemde tarieven zijn ‘all-in’ prijzen. De prijs die wordt vermeld, is de prijs die je betaalt. Geen verrassingen. Zo zijn onze prijzen altijd inclusief BTW en DOT-matrix afwerking!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!