+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
6 Oktober 2021

Porsche 992: STEK, Glasbeschichtung und Detaillierung

Als je de trotste bezitter bent van een prachtige Porsche 992, wil je er natuurlijk alles aan doen om hem zo mooi mogelijk te houden. De eigenaar van deze 992 kwam dan ook bij Adaptive Automotive langs om te kijken hoe wij hiervoor konden zorgen.

Porsche 992 Full Front XPEL Paint Protection Foil

Xpel wordt meestal in een adem genoemd met het woord lakbescherming. De lakbeschermingsfolie van XPEL is namelijk van de hoogste kwaliteit. Buiten het feit dat je geen verschil ziet tussen de folie en de fabriekslak, is hij ook vlekbestendig. Daarbij herstellen kleine krassen in de folie wanneer deze lichtjes wordt verwarmd. Daarom was XPEL voor dit project de uitgelezen optie. Zeker ook omdat er 10 jaar garantie op de folie zit. Topconditie gegarandeerd!

XPEL en extra Carpro ‘Finest Reserve’ glascoating

Om de XPEL folie nog makkelijker te kunnen onderhouden en extra hardheid te geven, kan er een optionele glascoating worden aangebracht. Bij Adaptive Automotive werken wij met Carpro ‘Finest Reserve’ glascoating. Om te kunnen en mogen werken met dit merk glascoating, volg je een opleiding bij de fabrikant. Adaptive Automotive is één van de slechts 9 bedrijven in Nederland die hiermee mag werken!

Uitharden Capro Finest Reserve Glascoating

Na het aanbrengen van de Carpro Finest Reserve, moet deze een aantal uren uitharden onder een infraroodlamp. Door het uitharden van de epoxy nanodeeltjes, is de Finest Reserve nu uitgehard tot een zeer goed beschermende laag. Het resultaat is een extreem glanzende, duurzame en dikke coating (tot wel 3 micron). Perfect dus voor een jarenlange bescherming. Zo blijft de lak van deze auto als nieuw!

Porsche 992 XPEL en Glascoating: eindresultaat

Door de een dubbele bescherming in de vorm van full frontXPEL en Carpro Finest Reserve aan te brengen op deze auto, hebben we ervoor gezorgd dat de laklaag jaren als nieuw blijft op deze auto. Dankzij het feit dat de XPEL-folie door het aanbrengen van wat warmte, kleine krasjes ‘zelf’ kan helen, is ook kleine, toekomstige schade alvast voorzien!

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!