+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Auto Wrappen Limburg

Ben jij op zoek naar een one-stop shop waar je je auto kan laten wrappen in Limburg? Dan is het goed dat je bij Adaptive Automotive bent uitgekomen! Duurzaam autovinyl wordt met het jaar belangrijker, daarom kiezen wij ervoor om samen te werken met de meest vooraanstaande specialisten ter wereld op het gebied van duurzaam wrappen! Wereldwijd bekende namen zoals Avery Dennison, Hexis, 3M of Inozetek maken deel uit van ons assortiment. Dat zijn natuurlijk niet de enige merken waar wij mee samen werken, alle overige merken vind je hier ook! Wil je meer weten over de beste partij om je car bij te laten wrappen in Limburg? Lees dan vooral verder!

Wrap Projecten

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Hoe lang blijft een wrap zitten?

Een wrap heeft een gemiddelde levensduur van 6 tot 10 jaar. De duur is wel afhankelijk van de expertise van de persoon die wrap aanbrengt en het type auto waarop deze wordt geplaatst. Gelukkig is Adaptive Automotive een bewezen professional en hebben wij genoeg kunde en kennis in huis voor de perfecte, op maat gemaakte, auto wrap in Limburg!

Hoeveel kost het wrappen van een auto in Limburg?

Bij Adaptive Automotive kan je je auto niet laten wrappen tegen een vaste prijs. De kosten voor het wrappen van je auto liggen aan verschillende aspecten. Onze offertes zijn namelijk allemaal op maat gemaakt. Geen enkele wrapmontage is hetzelfde, daarom maken we samen met jou een prijsopgave specifieke voor jouw auto. Helderheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zal je ook geen verborgen kosten tegenkomen. Wil je een algemene prijsindicatie van jouw droom auto wrap in Limburg hebben? Kom dan vooral even langs onze garage of neem contact met ons op!

Wat betekent wrappen eigenlijk?

Je leest het wel eens online of hoort het van mensen die je kent: “ik heb mijn auto laten wrappen”, maar wat betekent dat? Wanneer je jouw auto laat wrappen in Limburg bij Adaptive, wordt deze beplakt met wrapfolie. Het wrappen van je auto heeft meerdere voordelen, namelijk:

  • Je kan op een makkelijk en goedkope manier de complete uitstraling van jouw wagen veranderen!
  • Het beschermt je auto tegen zonlicht, zo zal je een stuk minder snel last hebben van verkleuring aan de buitenkant van jouw auto.
  • Heb je een bedrijfsauto? Dan kan je deze met behulp van wrapping als marketingmiddel inzetten

Het wordt sterk afgeraden om zelf in te pakken, dit kan ten koste gaan van je veiligheid. Een slecht gezette wrap kan immers plotseling loslaten.  Een professional van Automotive Adaptive zorgt ervoor dat jouw wrapfolie correct en veilig opgeplakt wordt, zodat deze niet kan loslaten. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kunnen dus ook inzichten geven in het proces om je wensen concreter te maken. Heb je al een duidelijk idee in je hoofd? Mooi! Dan helpen onze professionals je ook heel graag verder.

Disclaimer: Het is legaal om in Nederland je auto te laten wrappen. Het is echter niet toegestaan om je auto te laten wrappen met een kleur of stof die andere weggebruikers kan verblinden. Onze specialisten is volledig op de hoogte van deze regelgeving en we zullen verboden kleur dus niet plaatsen op jouw voertuig.

Lakbescherming aanbrengen op carwrap BMW X7
auto wrappen

Auto compleet laten wrappen in Limburg

Wanneer je je auto compleet laat wrappen, dan wordt het gehele uiterlijk in één kleur veranderd via de opgeplakte wrapfolie. Het maakt niet uit wat je droomkleur is, bij Adaptive Automotive veranderen wij je bolide in het mentale plaatje wat je voor ogen hebt!

Daarnaast kan je bij ons zelfs kleuren en afwerkingen kiezen die niet af-fabriek beschikbaar zijn! Denk aan keuzes als satijn, glans, matt, brushed, kameleon, camouflage en metallic! Heb je dus je droomauto gevonden, maar niet in de kleur die de fabriek kan maken? Dan is het goed dat je Adaptive Automotive hebt gevonden voor de perfecte auto wrap in Limburg! Naast het exterieur kunnen wij je ook helpen met de binnenkant van je auto. Bekijk hier wat we kunnen betekenen voor de decoratie van het interieur van je auto!

Jouw droom visualiseren met de 3D Changer tool

We maken graag jouw droom werkelijkheid. Om er zeker van te zijn dat we doen wat jij voor ogen hebt, gebruiken we een 3D Changer Tool. De 3D Changer Tool, waar je hier meer over leest. Zo hoef je niet te hopen dat de wrap ook écht uitziet zoals je wilt, ons grafisch programma laat het immers zien voordat we beginnen met de klus. Wil je onverwachts veranderingen doorvoeren aan je eerdere wens? Een paar keer drukken op de juiste knop en de 3D Changer Tool laat zien hoe het eruit ziet. Daarnaast kunnen onze experts je ook een paar voorbeelden geven als je het nog niet zeker weet, zo krijgt wrappen in Limburg een nieuwe betekenis: een van kwaliteit én service!

Custom wrap

Daarnaast kan je ook je auto laten wrappen in meer dan één kleur. Bij Adaptive Automotive is service ook echt service, zo helpen wij graag met jouw custom wrap ideeën!

Ook kan je ervoor kiezen om enkel onderdelen van je auto te laten wrappen. Sommige mensen willen niet direct hun gehele auto in één keer wrappen en dat begrijpen we. Ook voor de kleinere auto wrap in Limburg staan we met open armen klaar! Personalisatie zit hem namelijk in de kleinste dingen, zo kunnen wij ook upgrades doorvoeren op de volgende manieren:

  • Striping
  • Spiegels wrappen
  • Carbon wrap
  • Chrome delete

Zo kan je op detail basis je auto al een compleet nieuwe look geven!

Ben je benieuwd naar ons werkproces? Kijk dan de onderstaande video. Heb je nog meer vragen aan de expert in car wrapping in Limburg? Neem dan vooral even contact met ons op of kom langs, we helpen je maar al te graag!

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november