+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Nos services

Covering

Adaptive Automotive werkt samen met de werelds meest vooraanstaande specialisten op het gebied van duurzaam autovinyl. Denk hierbij onder andere aan 3M, Avery Dennison, Inozetek, Hexis of al onze andere merken! Duurzaamheid is relevant in elke sector, dus ook bij auto wrappen.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Auto Wrappen

PPF Lakbescherming Auto

STEK paint protection foil (ook wel PPF) is de wereldleider in lakbeschermingsfolie. STEK is een doorzichtige lakbeschermingsfolie die de lak van de auto beschermt tegen steenslag en weersinvloeden.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor PPF Lakbescherming Auto

Systèmes d'alarmes KIWA SCM

Adaptive Automotive is erkend inbouwbedrijf van KIWA SCM alarmsystemen en voertuigvolgsystemen. Diefstal van allerlei soorten voertuigen is aan de orde van de dag. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen. Via een voertuigvolgsysteem kan een gestolen voertuig stilgelegd en teruggevonden worden.
Voir plus

Directement demande un devis pour les systemes de KIWA SCM.

Reprogrammation

Adaptive Automotive gebruikt voor chiptuning uitvoerig geteste prestatiesoftware, speciaal ontworpen voor diesel en benzine voertuigen. Chiptuning, ook wel OBD tuning of ECU tuning genoemd, betekent dat je het door de fabrikant gelimiteerde extra vermogen vrijmaakt. Eigenlijk bezit jouw auto dit vermogen al, wij laten het alleen vrij!
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Chiptuning

Detailing

Comme spécialiste de detailing nous offrirons le detailing au level le plus elevée. Nous sommes selectez de utilizer le protection céramique ‘’CARPRO CQUARTS Finest Reserve’’ sur les voitures de notre clients. Ce protection céramique est durci avec les lampes infrarouges et avec un garanti de 5 ans.
Voir plus

Directement demande un devis pour Detailing

Pieces en carbone

La beauté des pièces en carbone est que vous pouvez contrôler le degré de subtilité ou d'extrémisme que vous souhaitez atteindre. Vous pouvez opter pour un kit de carrosserie (widebody kit) ou simplement un becquet, par exemple. C’est pas tout. Avec d'autres produits en carbone, vous pouvez également donner des caractéristiques agréables et personnelles à votre voiture, comme un diffuseur avant ou arrière, un capot en carbone, des coques de rétroviseurs carbone, des couvercles de moteur, des bas de caisse et encore plus. Chez Adaptive Automotive, nous vous avons un peu aidé et avons sélectionné quelques marques qui répondent à nos critères de conception et de qualité. 
Voir plus

Directement demande un devis pour les pieces en carbone

Pieces de tuning

Vous voulez aller plus loin pour rendre votre voiture encore plus unique ? Dans ce cas, vous êtes à la bonne adresse chez Adaptive Automotive ! Les pièces de tuning de les marques plus connues sont un moyen idéal d'amener une voiture inhabituelle à un niveau encore plus élevé.
Voir plus

Demande un devis pour l'électronique de la voiture

Auto elektronica

Wil je jouw auto een upgrade geven door het voertuig door een professionele partij onder handen te laten nemen? Kom dan langs bij Adaptive Automotive! Wij zorgen ervoor dat jouw auto voorzien van de nieuwste auto elektronica dé blikvanger op de weg wordt. Hoe wij jouw bolide er als nieuw laten uitzien? Kom langs in onze garage en wij zorgen voor een visualisatie van de gedroomde upgrade. Elke passagier in jouw auto zal versteld staan van de nieuwste snufjes in jouw auto! Hieronder lees je meer over wat wij kunnen betekenen voor je auto.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Auto elektronica

Audio upgrade auto

Wil je jouw auto een upgrade geven? Dan kan een car audio upgrade net dat extraatje zijn waar je naar op zoek was. Door een verbeterd geluidssysteem wordt de beleving van je auto compleet anders. Je kunt ervoor kiezen om vast te houden aan het audiosysteem standaard geleverd bij je auto, maar je kunt ook kiezen voor een echte wow-factor door je auto te voorzien van het best mogelijke audiosysteem! Bij Adaptive Automotive installeren wij met plezier een hoogwaardig geluidssysteem in jouw bestaande auto! Hoe we dit doen? Dat lees je hieronder terug!
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Audio upgrade auto

Transport

Nous pouvons arranger transportation avec une remorque ouvert ou fermées. Possible pour l’installation sur Adaptive Automotive ou pour transportation de ville a ville. Avec notre remorque c’est possible de transportée chaque voiture. Pas de probleme si c’est une voiture sportive, supercar ou SUV.
Voir plus

Directement demande un devis pour Transportation

Design d'intérieur de la voiture

Adaptive Automotive interieurdesign gaat verder dan de mogelijkheden die de fabrikant aanbiedt. We bieden talloze mogelijkheden op het gebied van interieurdesign waarbij gebruikt wordt gemaakt van de beste materialen die er beschikbaar zijn. Elk project is op maat gemaakt en afgestemd op jouw voorkeuren! Wil jij het interieur van je auto veranderen zonder een nieuwe auto te hoeven kopen? Het kan bij Adaptive Automotive! Lees verder voor alle mogelijkheden op het gebied van auto decoratie interieur!
Voir plus

Directement demande un devis pour le design de l'intérieur pour la voiture

Poedercoaten van remklauwen

Adaptive Automotive geeft de mogelijkheid om uw remklauwen in bijna iedere gewenste kleur te laten poedercoaten. Poedercoaten zorgt voor een hoge krasbestendigheid, lange levensduur en kras vaste coating tegenover spuitwerk. Ook een logo onder de blanke lak is mogelijk. Het eindresultaat is niet van origineel te onderscheiden.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Poedercoaten van remklauwen

Abaisser la voiture

Ben je op zoek naar een manier om de uitstraling van je auto te verbeteren? Dan is het verlagen van je auto vast iets voor jou. Het verlagen van je auto heeft een aantal voordelen die we op deze pagina zorgvuldig uitleggen, samen met alle andere praktische informatie over het verlagen van je auto.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Auto verlagen

Echappements

Een van de meest cruciale onderdelen van je auto, is het uitlaatsysteem. Niet alleen vanwege de praktische werking ervan, maar voor autoliefhebbers is de uitstraling van de uitlaat ook belangrijk voor het geheel van de auto. Of je nou graag wilt letten op de uitstoot, een ander geluid wilt of op zoek bent naar een RVS uitlaatsysteem, op deze pagina ben je aan het goede adres.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Uitlaatsystemen

Jantes et Pneus

Adaptive Automotive biedt een breed scala aan premium velgen en is een geautoriseerde leverancier van Vossen, Rotiform, Niche, HRE Wheels, BBS, OZ, en Breyton.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Velgen en Banden

Tuningbox

Rij je een leaseauto of een auto met fabrieksgarantie? Dan is chiptuning niet altijd een optie. Een tuningbox van Adaptive Automotive is een perfect alternatief!
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Tuningbox

Glascoating

Glascoating is een gel-achtige coating die de lak van je auto optimaal beschermt tegen wrijfkrachten en krassen.
Voir plus

Vraag direct je offerte aan voor Glascoating

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!