+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Poedercoaten van remklauwen

Adaptive Automotive geeft de mogelijkheid om uw remklauwen in bijna iedere gewenste kleur te laten poedercoaten. Poedercoaten zorgt voor een hoge krasbestendigheid, lange levensduur en kras vaste coating tegenover spuitwerk. Ook een logo onder de blanke lak is mogelijk. Het eindresultaat is niet van origineel te onderscheiden.

Behandelplan voor poedercoaten van remklauwen

Voordat we beginnen met poedercoaten van de remklauwen, demonteren we de remklauwen. Dit gebeurt zodat we preciezer te werk kunnen gaan. Nadat ze gedemonteerd zijn, zorgen we dat de remklauwen worden ontvet en dat ze stralen zoals nooit te voren. Het is namelijk van belang dat de remklauwen geen viezigheid of vuil meer erop hebben zodra we beginnen met het aanbrengen van de poedercoating. 1ste laag epoxy primer wordt aangebracht, zodat de kleur en het coaten een goede aanhechting hebben op de remklauwen. Wanneer deze eerste laag is uitgehard, wordt de 2de laag polyester met kleur naar keuze daarbovenop aangebracht. 

Zodra dit allemaal is opgedroogd, zorgen wij dat het logo opnieuw wordt teruggeplaatst. Hierna zijn de remklauwen klaar om een 3de, en laatste, laag te krijgen. Dit is een blanke lak. Het logo wordt meegenomen voor optimaal resultaat en bescherming. Wanneer dit ook is opgedroogd, kunnen we de remklauwen terug monteren en zorgen dat het remsysteem is ontlucht. 

Met het poedercoaten van remklauwen heb je niet alleen een hele nieuwe look voor je auto, maar ook direct een bescherming voor je remklauwen met een hoge krasbestendigheid en lange levensduur! 

Hier beneden hebben we het proces gevisualiseerd van begin tot eind. Neem rustig een kijkje en begin alvast te fantaseren over de nieuwe kleur van je eigen remklauwen! 😉

proces van remklauwen poedercoaten

velgen poedercoaten

Niet alleen remklauwen kunnen worden behandeld met een poedercoating. Zo is ook je velgen poedercoaten en finetunen in een andere kleur een optie! Het poedercoaten van je velgen gaat er op dezelfde manier aan toe zoals hierboven uitgelegd. 

nieuwsgierig geworden?

Niet alleen je remklauwen kunnen een hele nieuwe look krijgen, maar zo ook je complete auto! Bekijk onze verschillende services zoals auto elektronica, tuningbox of STEK PPF

Benieuwd naar de mogelijkheden en verschillende kleuren om jouw remklauwen ook te poedercoaten? Neem dan gerust contact met ons op, of kom gezellig even langs in Sittard! 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Contactez-nous

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!