+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten

Ramen Tinten

Adaptive Automotive gebruikt STEK tintfolie. STEK heeft meer dan 40 jaar ervaring als het gaat om het ontwikkelen van duurzame raamfolies en PPF-folies. Wanneer wij ramen tinten doen we dit duurzaam, wij hebben langdurigheid namelijk hoog in het vaandel staan.

Door je autoruiten te laten tinten krijgt jouw auto eenvoudig een exclusieve en sportieve uitstraling, maar autoramen tinten heeft meer voordelen! Denk bijvoorbeeld aan: privacy, inbraakwering, zonwering en het koeler houden van de auto in warme temperaturen. Redenen genoeg om je ramen te laten tinten, maar laat je alle ramen tinten of vanaf de b-stijl? En hoe donker wil je de ramen tinten? Laat ons je helpen bij het maken van een keuze door je op deze pagina wegwijs te maken tussen alle opties bij Adaptive Automotive. Wij helpen je stap voor stap naar jouw droomauto toe. Ben je naast de kleur van de ramen ook niet tevreden over de kleur of stijl van je huidige auto? Laat ons dan je auto wrappen!

SNEL NAAR:

STEK Tintfolie | Tintsterktes | DOT- Matrix | Prijzen

Waarom Adaptive Automotive?
DOT-MATRIX AFWERKING

Wij werken de DOT-MATRIX rand standaard netjes af tot in de puntjes! Dus zie je geen lelijke witte rand om je strak getinte ramen.

DEMONTAGE ONDERDELEN

We demonteren vóór het tinten je deurpanelen. Zo kunnen we de tintfolie tot ver onder de raamrubbers aanbrengen voor het duurzaamste resultaat.

GRATIS
NACONTROLE

Een aantal weken na het tinten, nodigen we je uit voor een nacontrole. We lopen de ramen nog even gratis na. Zo garanderen we de beste afwerking.

STEK Tintfolie

Adaptive Automotive staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom kiezen wij voor merken die deze waarden ook vertegenwoordigen. Mede daardoor werken wij uitsluitend met STEK tintfolie om de ramen te tinten van jouw auto! STEK heeft meer dan 40 jaar ervaring als het gaat om het ontwikkelen van duurzame raamfolies en PPF-folies. Daarnaast bezit STEK een SGS certificering waardoor zij voldoen aan zowel de nationale als internationale regelgeving en normen. Als gecertificeerd installateur van STEK geven wij garantie zolang het voertuig in jouw bezit is, zo zeker zijn wij van de kwaliteit!

ramen tinten

Tintsterktes

Personalisatie staat hoog in het vaandel bij het team van Adaptive Automotive. Ook wanneer het gaat om de getinte ramen van je auto! Iedereen heeft andere voorkeuren voor hoe ze de ramen van hun auto willen laten tinten, voornamelijk op het gebied van de sterkte van de tint. Voor precies die reden hebben wij verschillende sterktes van tintfolie in ons assortiment opgenomen. De sterkte van de tintfolie wordt namelijk aangegeven door een getal. Dit nummer duidt op het percentage licht dat de folie doorlaat. Zo is ’35’ bijvoorbeeld donkerder dan dat ’50 ‘ is. Bij Adaptive Automotive heb jij de keuze uit de volgende sterktes:

Ramen Tinten met DOT-Matrix afwerking

Er is niets vervelender dan een mooi getint raam met een lelijke, witte rand. Je ziet ze wel eens langsrijden en daaraan zie je meteen dat de tint niet goed geplaatst is.

Bij Adaptive Automotive kom je dit probleem niet tegen, wij werken namelijk met een DOT-matrix.

Ramen Tinten Met Dot Matrix Afwerking vs. Zonder Dot Matrix Afwerking Voorbeeld

Die DOT-matrix is een speciale techniek die er voor zorgt dat je bij het ramen tinten niet die lelijke afwerkranden krijgt. Wij behandelen elke klus als maatwerk. De DOT-matrix techniek hebben wij niet alleen in huis, maar is bij ons vanzelfsprekend. DOT-Matrix afwerking zit standaard in onze pakketten. Elke klant verdient volgens ons de hoogste kwaliteit wanneer zij hun ramen laten tinten, waardoor wij onze klanten niet naar buiten willen rijden met een voor ons niet-afgewerkte auto. Wij willen namelijk ook trots zijn op ons werk!

RAMEN TINTEN PRIJZEN

Wij maken alles op maat, dit geldt dus ook voor onze prijzen. Desalniettemin geven wij jou wel graag een indicatie van de kosten door prijzen te benoemen op onze website. Zie je een prijs staan op onze website? Dan is dit een all-in prijs. Wij geloven niet in addertjes onder het gras, wij geloven wél in duidelijkheid en transparantie. Gen verrassingen, al onze prijzen zijn inclusief BTW én DOT-matrix afwerking!

Voorzijde Lamborghini Urus

De voordelen van het tinten van je autoramen

Er zijn ontelbaar veel voordelen aan het tinten van je autoramen. Het komt niet als verrassing dat rijdend Nederland dezer dagen steeds vaker kiest voor getinte autoramen. Zorg er voor dat je je autoramen altijd laat blinderen door experts, zo verzeker je jezelf er van dat je niet een illegale tint op de ramen krijgt. Door te kiezen voor de juiste, professionele partij bescherm je jezelf tegen inbraak, boetes en onveilige situaties. Welke voordelen het tinten van jouw auto ramen nog meer brengt zie je zoal hieronder:

  • De zon is geen probleem meer, getinte ramen zorgen er voor dat je een stuk minder last krijgt van de zon in je ogen. Dit zorgt voor een veel plezantere rij ervaring
  • Je auto is kouder. In de zomer dagen bedank je jezelf wanneer je er voor gekozen hebt om je ramen te laten tinten. Getinte ramen zorgen er immers voor dat er minder warmte je auto binnen komt
  • Je auto beslaat een stuk minder snel. Heb je ook altijd last van beslagen ruiten van binnen of buiten? De warmte-absorptiewaarde die gerealiseerd wordt door je nieuwe getinte ruiten zorgt er voor dat je ruiten minder snel beslaan!

Lijkt dit allemaal wat voor jou? Neem dan vooral even contact met ons op via het formulier hieronder. Wij helpen je graag verder om je droomauto een realiteit te maken!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN VOOR JOUW AUTO?

Contactez-nous

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!