+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Jantes et Pneus

Adaptive Automotive biedt een breed scala aan premium velgen en is een geautoriseerde leverancier van Vossen, Rotiform, Niche, HRE Wheels, BBS, OZ, en Breyton.

OZ

OZ Wheels is een van de bekendste velgenmerken. OZ is sinds 1971 actief en maakt naast aftermarketvelgen ook velgen voor OEM-fabrikanten en voor de autosport. OZ velgen worden gekenmerkt door het Italiaanse design en worden tevens handgemaakt en getest in Italië. Of je nu zoekt naar forged of cast wielen, OZ biedt voor elke smaak en elk budget de juiste velg. Van Abarth tot Volvo en alles daartussen.
Voir plus

Meer weten over OZ?

Breyton

Breyton is nog zo’n Duits merk met geschiedenis. Opgericht in1986 als aftermarket velgenmerk dat zich 100% specialiseert in velgen voor BMW’s. Op dit moment focust Breyton zich nog steeds op BMW, maar heeft het MINI en Porsche toegevoegd aan het assortiement. De oprichter, Edmund Breyton is niet alleen nauw betrokken bij het merk, maar heeft zelfs nog alle touwtjes in handen, wat natuurlijk redelijk uniek is in deze branche. Het assortiment van Breyton beslaat forged-, cast- en flow-formed velgen.
Voir plus

Meer weten over Breyton?

BBS

Opgericht in 1970 in het Duitse Schiltach, is BBS OEM velgen leverancier voor vele merken zoals Audi, BMW en veel meer. Op het gebied van aftermarket, focust BBS zich op forged- en flow-forming velgen voornamelijk voor de eerder genoemde merken.
Voir plus

Meer weten over BBS?

HRE

Voir plus

Meer weten over HRE?

Niche

Niche Wheels is een van grootste fabrikanten van velgen voor auto’s in het hogere en luxe segment zoals Mercedes-Benz, BMW, Bentley, Porsche, Land Rover, Lexus, etc. Door een breed assortiment in zowel cast, als forged velgen, is de kans groot dat Niche een velg heeft die bij jouw smaak en auto past. Samen vinden we jouw Niche!
Voir plus

Meer weten over Niche?

Rotiform

Rotiform is een van de meeste veelzijdige velgenmerken op de markt. Het aanbod loopt van cast tot forged velgen die zich qua design en kwaliteit inmiddels meer dan bewezen hebben. De ontwerpen van Rotiform zijn geïnspireerd op de retro Europese tuning-stijl, met een moderne twist. Omdat het assortiment van Rotiform zo uitgebreid is, zal er vrijwel altijd een design van Rotiform zijn dat je aanspreekt.
Voir plus

Meer weten over Rotiform?

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!