+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend

Onze services

Auto Wrappen

Adaptive Automotive werkt samen met de werelds meest vooraanstaande specialisten op het gebied van duurzaam autovinyl. Denk hierbij onder andere aan 3M, Avery Dennison, Inozetek, Hexis of al onze andere merken! Duurzaamheid is relevant in elke sector, dus ook bij auto wrappen.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Auto Wrappen

Ramen Tinten

Adaptive Automotive gebruikt STEK tintfolie. STEK heeft meer dan 40 jaar ervaring als het gaat om het ontwikkelen van duurzame raamfolies en PPF-folies. Wanneer wij ramen tinten doen we dit duurzaam, wij hebben langdurigheid namelijk hoog in het vaandel staan.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Ramen Tinten

PPF Lakbescherming Auto

STEK paint protection foil (ook wel PPF) is de wereldleider in lakbeschermingsfolie. STEK is een doorzichtige lakbeschermingsfolie die de lak van de auto beschermt tegen steenslag en weersinvloeden.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor PPF Lakbescherming Auto

KIWA SCM Alarmsystemen

Adaptive Automotive is erkend inbouwbedrijf van KIWA SCM alarmsystemen en voertuigvolgsystemen. Diefstal van allerlei soorten voertuigen is aan de orde van de dag. Een startonderbreker of alarmsysteem kan diefstal helpen voorkomen. Via een voertuigvolgsysteem kan een gestolen voertuig stilgelegd en teruggevonden worden.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor KIWA SCM Alarmsystemen

Chiptuning

Adaptive Automotive gebruikt voor chiptuning uitvoerig geteste prestatiesoftware, speciaal ontworpen voor diesel en benzine voertuigen. Chiptuning, ook wel OBD tuning of ECU tuning genoemd, betekent dat je het door de fabrikant gelimiteerde extra vermogen vrijmaakt. Eigenlijk bezit jouw auto dit vermogen al, wij laten het alleen vrij!
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Chiptuning

Car Detailing

Als gecertificeerd CARPRO detailing specialist bieden wij detailing aan op het hoogste niveau. Wij zijn door CARPRO geselecteerd om de hoogst aangeschreven glasscoating genaamd “CARPRO CQUARTZ Finest Reserve” te mogen aanbrengen op auto’s. Deze glasscoating wordt uitgehard door middel van infrarood lampen en wordt geleverd met een garantie certificaat van 5 jaar.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Car Detailing

Carbon parts

Het mooie aan carbon parts, is dat je zelf in de hand hebt hoe subtiel of extreem je wil gaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete wide bodykit, of alleen een spoiler. Maar hier houdt het niet op. Je kunt ook met andere carbon producten mooie, persoonlijk kenmerken aan je auto geven zoals een front- of rear diffuser, een carbon motorkap, carbon spiegelkappen, engine covers, sideskirts en nog veel meer. Wij van Adaptive Automotive hebben alvast wat voorwerk voor je gedaan en een aantal merken geselecteerd die voldoen aan onze eisen op het gebied van design en kwaliteit. 
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Carbon parts

Tuning Parts

Wil je nét dat stapje verder gaan om jouw auto nog specialer en unieker te maken? In dat geval ben je bij Adaptive Automotive aan het juiste adres! Tuning parts van de grote, bekende merken zijn een ideale manier om een niet ‘alledaagse’ auto naar een nog hoger niveau te tillen.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Tuning Parts

Elektronica

Adaptive Automotive is ook gespecialiseerd in auto elektronica. Wij bieden tal van mogelijkheden waaronder: Target blu eye, stinger, dashcam, android auto, apple carplay, DAB antenne, etc.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Elektronica

Car audio

Een audio upgrade is in iedere auto mogelijk. Zelfs als je auto reeds voorzien is van een Harman Kardon of B&O geluidsinstallatie. Wij werken met 4 upgrade mogelijkheden afhankelijk van het huidige OEM systeem. Deze zijn ingedeeld in stages. Meer informatie vind je hieronder.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Car audio

Transport

Wij verzorgen zowel open als gesloten transport voor jouw kostbare auto. Dit kan zijn om werkzaamheden bij ons te verrichten of om uw auto van A naar B te transporteren. Met onze autotransporter kunnen we vrijwel iedere auto vervoeren. Het maakt niet uit of het een sportwagen, supercar of SUV is.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Transport

Interieurdesign

Adaptive Automotive interieurdesign gaat verder dan de mogelijkheden die de fabrikant aanbiedt. We bieden talloze mogelijkheden op het gebied van interieurdesign waarbij gebruikt wordt gemaakt van de beste materialen die er beschikbaar zijn. Alles is maatwerk dat afgestemd wordt op jouw wensen!
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Interieurdesign

Poedercoaten van remklauwen

Adaptive Automotive geeft de mogelijkheid om uw remklauwen in bijna iedere gewenste kleur te laten poedercoaten. Poedercoaten zorgt voor een hoge krasbestendigheid, lange levensduur en kras vaste coating tegenover spuitwerk. Ook een logo onder de blanke lak is mogelijk. Het eindresultaat is niet van origineel te onderscheiden.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Poedercoaten van remklauwen

Auto verlagen

Auto verlagen? Adaptive Automotive is een geautoriseerde leverancier voor de meest toonaangevende internationale merken op het gebied van verlagingssystemen.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Auto verlagen

Uitlaatsystemen

Adaptive Automotive gaat enkel voor de hoogste kwaliteit en is daarom leverancier voor merken zoals Armytrix, Akrapovič, Milltek, Capristo, Fi-exhaust, Supersprint en Eisenmann. Uitlaatsystemen zijn beschikbaar in verschillende configuraties. Of je nu enkel een downpipe, een cat-back of een volledig uitlaatsysteem wil, Stainless steel of Titanium, met of zonder kleppensysteem. Wij luisteren naar je en vinden de passende uitlaat die voldoet aan jouw wensen. Daarnaast bieden wij ook sound boosters aan voor dieselmotoren.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Uitlaatsystemen

Velgen en Banden

Adaptive Automotive biedt een breed scala aan premium velgen en is een geautoriseerde leverancier van Vossen, Rotiform, Niche, HRE Wheels, BBS, OZ, en Breyton.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Velgen en Banden

Tuningbox

Rij je een leaseauto of een auto met fabrieksgarantie? Dan is chiptuning niet altijd een optie. Een tuningbox van Adaptive Automotive is een perfect alternatief!
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Tuningbox

Glascoating

Glascoating is een gel-achtige coating die de lak van je auto optimaal beschermt tegen wrijfkrachten en krassen.
Meer tonen

Vraag direct je offerte aan voor Glascoating

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!