+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend

Chiptuning

Adaptive Automotive gebruikt voor chiptuning uitvoerig geteste prestatiesoftware, speciaal ontworpen voor diesel en benzine voertuigen. Chiptuning, ook wel OBD tuning of ECU tuning genoemd, betekent dat je het door de fabrikant gelimiteerde extra vermogen vrijmaakt. Eigenlijk bezit jouw auto dit vermogen al, wij laten het alleen vrij!

Hoe werkt Chiptuning?

Je kunt dit doen door middel van een software aanpassing in het motorregelapparaat / ECU, of via een externe ECU, ook wel tuningbox of powerbox genoemd. De laatste jaren groeit het aantal gebruikers hiervan, omdat chiptuning via de OBD in de ECU soms niet meer mogelijk is wegens beveiliging van de ECU door de fabrikant. Dit komt omdat het duidelijke inbraaksporen nalaat en merkdealers zoals Volkswagen, BMW, Audi, Mercedes, Seat en Skoda de chiptuning kunnen vaststellen bij onderhoud aan je auto. Adaptive Automotive tuningbox is mede daarom bijzonder gewild bij leaserijders of auto’s die nog in de garantieperiode zitten. Onze tuningbox is NIET detecteerbaar.

Chiptuning

Chiptuning wordt aangeduid in stages: Stage 1, Stage 2 en Stage 3.

Stage 1
Software aanpassing

Stage 2
Software aanpassing in combinatie met het aanpassen van de inlaat en uitlaat.

Stage 3
Software aanpassing met het aanpassen van de inlaat, uitlaat en andere mogelijke aanpassingen zoals; intercooler, turbo, brandstofpomp, injectoren, etc.

Meer tonen

Tuning Box

Heb je een jonge auto die nog in de garantieperiode zit of een leaseauto, dan is een tuning box oftewel bypass chiptuning voor jou misschien de beste oplossing. Hierbij vergroot je het vermogen en trekkracht van je auto zonder dat je problemen krijgt met de fabrieksgarantie of de leasemaatschappij. Mede daarom is de Adaptive Automotive tuningbox zeer gewild. Onze tuningbox is niet traceerbaar.
Meer tonen

Multipart Chiptuning Garantie

In samenwerking met Multipart Garantie Nederland is het mogelijk om bij een chiptuning een verzekering af te sluiten. Wij begrijpen dat er mensen zijn die opzoek zijn naar meer zekerheid wat betreft chiptuning. Deze zekerheid kunnen wij aanbieden door een verzekering af te sluiten bij een chiptuning. Voor meer informatie zie voorwaarden.
Meer tonen

Benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen voor uw auto?

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen u graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
·
Wij zijn nu geopend

Waar ben je naar op zoek?

Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!