+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

Custom car wrap

Wil jij de kleur van je auto aanpassen? Of wil je je bedrijf promoten op je auto? Geen probleem, wij van Adaptive Automotive werken samen met specialisten op het gebied van duurzaam autovinyl. Hierdoor kunnen wij jouw wensen op het gebied van custom car wrap realiseren. Wil je meer informatie over Adaptive Automotive als one-stop shop, die jouw auto kan wrappen? Lees dan rustig verder.

Wat is car wrapping?

Wat betekent het laten wrappen van je auto eigenlijk? Car wrapping houdt in dat dat je een wrapfolie op je auto krijgt. Deze wrap wordt er zo precies opgeplakt, dat je niet ziet dat er een laagje folie op je auto zit. Zo kan je op een makkelijke manier de uitstraling van je auto veranderen. De wrap kan er namelijk ook weer afgehaald worden wanneer je er uiteindelijk niet tevreden mee bent of liever een andere kleur wilt. Hiernaast heeft het laten wrappen van je auto nog een aantal voordelen; wrapfolie zorgt ervoor dat je auto beschermd wordt tegen de zon, waardoor je auto minder snel zal verkleuren. Je kan door middel van custom car wrap je auto laten personaliseren, zo kun je als bedrijf eenvoudig reclame maken.

Car wrap is legaal in Nederland, maar het is echter niet toegestaan om je auto in een kleur te laten warppen die andere weggebruikers kan verblinden. De specialisten van Adaptive Automotive zijn natuurlijk op de hoogte van deze regelgeving en bieden deze dan ook niet aan.

Wrap Projecten

Hoe lang blijft een wrap zitten?

De levensduur van een wrap is gemiddeld 6 tot 10 jaar. De duur dat de wrap blijft zitten, heeft met een aantal factoren te maken. Allereerst heeft het met je type auto te maken. Daarnaast is het belangrijk dat de persoon die de wrap zet, een expert is die professioneel te werk gaat. Hoe meer kennis en ervaring hoe beter de wrap geplaatst kan worden. Gelukkig heeft Adaptive Automotive deze kennis en expertise in huis voor de perfecte, op maat gemaakte wrap voor jouw auto. Voor een preciezere inschatting van de levensduur van de wrap op jouw auto, kun je contact met ons opnemen!

Custom wrap

Heb je een eigen idee en wil je opvallen met je auto? Dan is custom wrap iets voor jou! Onze ontwerpstudio zet jouw idee om naar een ontwerp op maat. Je kan je auto op deze manier personaliseren, zodat je onderscheidend van de rest bent. Het maakt hierbij niet uit of je een Mini Cooper wil laten wrappen, of een Audi, wij zin in staat om jouw visie tot leven te brengen. Veel bedrijven doen dit bijvoorbeeld op hun bedrijfsauto’s. Door het logo van je bedrijf op de auto te laten plaatsen, ben je als bedrijf herkenbaar. Een beter marketingmiddel bestaat er niet!

Je ideeën kunnen eindeloos zijn, je bent namelijk niet gebonden aan een kleur of plek op de auto. Je kan bij custom wrap ervoor kiezen om je auto in een volledige kleur te laten wrappen of om onderdelen van je auto te laten wrappen.

Full colour wrap

Een full car wrap is het volledig laten wrappen van je auto in een gewenste kleur door middel van een folie. Dit kan ook geheel aangepast worden aan je gepersonaliseerde wensen.

Onderdelen van je auto laten wrappen

Als je niet direct je hele auto wil laten wrappen, kun je bij ons ook ervoor kiezen om onderdelen van je auto te laten custom wrappen. We helpen je graag om je auto te personaliseren, al is het maar door kleine details aan te brengen. Voorbeelden hiervan zijn;

  • Carbon wrap
  • Spiegels wrappen
  • Chrome delete
  • Striping

Hiermee kun je al unieke accenten aan je auto aanbrengen en zal je auto zeker opvallen!

Custom car wrap bij Adaptive Automotive

Wij houden net als jou van auto’s, daarom vinden wij het belangrijk, als car wrapping bedrijf in Limburg, dat wij de beste service aan jou leveren. We hebben oog voor detail en zorgen net voor de extra zorg die je auto nodig heeft. Elke auto verdient het om goed behandeld te worden en om mooier te worden door middel van onze services.

Als je kiest voor custom car wrap, ben je bij ons aan het juiste adres. We wrappen auto’s met 100% afwerkingsgarantie. Om dit zo goed mogelijk te doen, demonteren we onderdelen van jouw auto voordat we aan de slag gaan met de custom wrap. Daarnaast maken wij gebruik van knifeless tape. Deze tape zorgt ervoor dat geen krassen in de originele lak komen. En niet geheel onbelangrijk is, dat wij enkel duurzame folie van grote merken gebruiken, zodat de wrap lang blijft zitten.

Kosten van custom auto wrap

Net als onze diensten, zijn onze offertes op maat gemaakt. We werken niet met een vast tarief, aangezien geen één wrap hetzelfde is. De prijs van jouw wrap ligt onder andere aan het ontwerp, je auto en de tijd die het ons kost. Als je benieuwd bent naar een prijsindicatie of offerte van custom car wrap, dat aansluit bij jouw auto en wensen, neem dan contact met ons op! Je kan natuurlijk ook langs komen op locatie, in onze showroom. We kunnen je dan persoonlijk verder helpen.

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu geopend
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november