+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage

HRE velgen

Ben jij opzoek naar op maat gemaakte velgen? Dan ben je bij Adaptive Automotive aan het juiste adres. Wij bieden een scala aan premium velgen, waaronder de velgen van HRE. De velgen van HRE zijn van hoge kwaliteit door de voortdurende optimalisatie van materialen en processen. Daarnaast biedt het merk HRE veel opties als het gaat om personalisatie. Klinkt dit interessant voor jou? Lees dan hier verder voor meer informatie over de HRE velgen!

Wat zijn velgen?

De velgen van een auto zijn het metalen gedeelte waar de band op gemonteerd is. Velgen zitten niet alleen maar op een auto voor een sportieve of luxe uitstraling, maar ze hebben ook een functie. Ze houden namelijk de banden op hun plaats.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten velgen. Niet alleen verschillende soorten maten, maar ook verschillende uitvoeringen. Als je opzoek bent naar nieuwe velgen voor je auto is het daarom niet verstandig om zomaar velgen te kopen. Vraag eerst om advies en laat een expert je helpen. De velgen van HRE bieden jou de perfecte uitkomst als het gaat om aangepaste keuzes en persoonlijke stijl.

Onze HRE Velgen

Waarom bij Adaptive Automotive HRE velgen kopen?

Wij van Adaptive Automotive bieden een breed assortiment aan premium velgen aan. Dit kunnen wij realiseren, omdat we samenwerken met de beste leveranciers waaronder HRE Wheels. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en staan daarom voor de volgende bedrijfskernwaarden;

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Exclusiviteit
  • Beste service

Als one-stop tuningshop bieden wij alle services op een plek aan. Zo hoef je niet op verschillende plekken langs te gaan om verschillende diensten af te nemen. De merken waar wij mee samenwerken zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben hun naam al meer dan waar gemaakt in de automotive branche. Met deze merken kunnen wij ervoor zorgen dat jij een unieke auto krijgt die volledig aan jouw wensen voldoet. Ons professioneel team waarborgt de kwaliteit en levert elke klant de beste service. Voor alle vragen omtrent het tunen en personaliseren van je auto, kun je ons altijd bereiken!

Over het merk HRE

HRE ontwerpt, ontwikkelt en produceert velgen voor race-, performance,- luxeauto’s en SUV’s. HRE heeft al meer dan 30 jaar expertise in wielontwerp, engineering en productie, om de meest unieke wielontwerpen te maken. De meest getalenteerde werken met hun passie aan het totaalproduct, van schets tot testen, programmeren en prototyping. De beste materialen worden gebruikt en er wordt met oog voor detail gewerkt aan het perfectioneren van de afwerkingen.

HRE biedt verschillenden keuzes aan offsets, breedtes en afwerkingen, wat resulteert in een unieke en persoonlijke stijl voor elke klant. HRE velgen worden verkocht via geselecteerde high-end autodealers, speciaalzaken of prestatiebedrijven  zoals Adaptive Automotive.

Prijzen van HRE velgen

Bij Adaptive Automotive geloven wij in een persoonlijke aanpak. Daarom kun je het beste contact met ons op nemen over de mogelijkheden. Wij kunnen dan een offerte op maat leveren. Zo weet je precies wat je kwijt bent en liggen er geen onverwachte kosten op de loer.

Ben jij benieuwd naar de HRE velgen prijzen voor jouw auto? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

hre

HRE velgen reparatie

Bij Adaptive Automotive kun je ook terecht als jouw HRE velgen beschadigd zijn. De prijs voor de reparatie is doorgaans 270 euro per velg, inclusief BTW. Wij raden je wel aan om eerst contact met ons te nemen voordat we aan de slag gaan. Zo kunnen we een op maat gemaakt advies geven, zodat wij je de beste service kunnen bieden.

Services van Adaptive Automotive

Naast het verkopen van premium velgen, kunnen we je HRE velgen door middel van een poederlak een andere kleur geven. Stel je wilt hier gebruik van maken, dan raden wij je aan om dit direct bij het eerste contactmoment aan te geven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles in keer gedaan wordt, voordat we de velgen op je auto zetten. Je kan dan direct van je van auto met splinternieuwe velgen genieten!

Hiernaast bieden wij meerdere diensten aan zoals chiptuning, auto wrappen, car detailing, tuning parts, interieurdesign en meer! Naast deze diensten om jouw auto naar wens te maken, kunnen wij ook het transport van je auto regelen. Om jou zo veel mogelijk te ontzorgen, bieden wij internationaal transport aan voor zowel binnen als buiten Europa, mocht dit nodig zijn. Met onze autotransporter kunnen we vrijwel elke auto vervoeren. Hierbij zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de auto die we vervoeren, verzekerd is.

Zijn de HRE velgen wel iets voor jouw auto of ben je benieuwd welke velgen wij nog aanbieden? Bekijk dan onder andere eens naar onze Breyton, of Rotiform velgen

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november