+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
16 november 2022

Iveco Daily Wrappen

Dat wij erg enthousiast worden van verschillende sportauto’s is geen geheim. Maar ook van deze klus beginnen onze handen te jeuken en kunnen we niet wachten om te mogen beginnen! Dit keer was het een aanvraag voor een Iveco Daily van Gehlen Zonwering uit Sittard. Het enorme voordeel aan een Iveco Daily bus is dat we beginnen met een groot wit canvas waarbij alles mogelijk is. Samen met de klant hebben we naar het eindresultaat gewerkt. Benieuwd? Het eindresultaat kun je zien onderaan de pagina. 

Iveco Daily wrappen

Wrappen is een gemakkelijke manier om het exterieur van je auto te veranderen. Om het beste resultaat te behalen is het erg belangrijk dat het proces van wrappen nauwkeurig wordt uitgevoerd. De bus van Gehlen Zonwering hebben wij gewrapt in de kleuren Gloss Bright Orange en Nato Olive Matt. Deze kleuren komen overeen met de kleuren van het logo voor Gehlen Zonwering. Het contrast tussen de matte groene kleur en de gloss in de oranje film zorgt ervoor dat het logo in 1 oogopslag opvalt! 

Bij Adaptive hebben we alleen maar zeer ervaren wrappers en werken uitsluitend met hoge kwaliteit folies van bekende merken, zoals 3M en Oracal. Dit zijn de merken die we hebben gebruikt om deze Iveco Daily te wrappen! 

Logo plotten voor de iveco daily

Iveco daily van de voorkant in het mat groen met oranje strepen voor Gehlen zonnewering

Aangezien we deze klus uitvoeren voor een bedrijf, is het belangrijk dat het logo herkenbaar is en goed erop staat. Om te zorgen dat het logo er precies op komt hoe de klant het voor zich ziet, wordt het logo eerst geplot. Plotten is een productietechniek waarbij we een logo, of bepaalde tekst, uitsnijden uit wrapping folie. Nadat dit succesvol is gebeurd, is het belangrijk dat het professioneel en nauwkeurig wordt geplakt op de bus. 

Voordat we beginnen met plotten en plakken, zorgen we dat het design precies is wat de klant ervan verwacht. Dit doen we doormiddel van een 3D tool, want deze tool zorgt ervoor dat je het design in 360 graden kunt beoordelen. Op deze manier weten we precies waar en hoe groot de logo’s en teksten geplot en geplakt moeten worden. 

Eindresultaat

Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en gelukkig onze klant, Gehlen Zonwering, ook! Je kunt de bus nu spotten in Sittard en omstreken. Niet te missen! 

Vorige dia
Volgende dia

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil jij je auto wrappen, glasscoaten of het interieur upgraden? Bij Adaptive Automotive ben je op het juiste adres!

Dus heb jij een idee voor je auto en ben jij benieuwd wat we voor jouw auto (of bedrijf) kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op! Je kunt ook met ons brainstormen op locatie zodat we samen met een idee komen met de 3D tool! 

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!

korting chiptuning november