+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
28 november 2022

Lamborghini Urus PPF

Een Lamborghini Urus, voor velen een auto waar ze van dromen. Ook voor onze klant geldt deze auto als zijn absolute droomauto en hij heeft zijn droom verwezenlijkt. Wij waren dan ook ontzettend enthousiast om een PPF te plaatsen op deze snelle SUV van Lamborghini voor de klant. Bekijk hieronder hoe wij zijn droomauto hebben gefinetuned en hoe wij tot dit resultaat gekomen zijn!

Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus is de eerste SUV van Lamborghini. Lamborghini heeft ook meteen de snelste SUV van de wereld op de markt gebracht! De Lamborghini Urus kan van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden. De snelle SUV heeft een topsnelheid van maar liefst 304 km/u. Influencers zoals Enzo Knol en Joel Beukers maken gebruik van deze exclusieve auto.

Lamborghini Urus buiten in de regen na het aan brengen van een PPF

Wat is een paint protection film (PPF)?

PPF is een bijzondere vorm van lakbescherming. Het zou vergeleken kunnen worden met het wrappen van een auto, maar dit is een volledig transparante wrap. Het materiaal is een stuk steviger en dikker dan een normale wrap. Het onderscheid zich ook in de manier van aanbrengen.

Hoe wordt de PPF geplaatst op de Lamborghini Urus?

De auto wordt bij binnenkomst allereerst geheel nauwkeurig gewassen. Dit is natuurlijk van groot belang, omdat er een folielaag geplaatst gaat worden. De folielaag is een onzichtbare, transparante ”plastic” folie die over de lak gelegd gaat worden. Dit doen we door middel van een soort verwijderbare lijm die vastzit aan de lak. We zorgen ervoor dat er geen een onderdeel wordt overgeslagen. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de afbeeldingen hieronder!

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Wil jij net als deze klant een PPF geplaatst krijgen voor jouw auto? Of wil jij je auto een volledig nieuwe blitse look geven? Bekijk welke dienst wij voor jou kunnen betekenen en neem contact op met ons! 

Vond je dit nu een interessante blog? Bekijk dan ook eens onze blogs over het wrappen van een Jeep Wrangler, of hoe je je oldtimer het beste kunt beveilien tegen diefstal

Previous slide
Next slide

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!