+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
Adaptive Automotive Logo Tekst Wit Homepage
19 Januar 2023

Jeep Wrangler Wrappen

Voor dit project wist onze klant precies wat hij wilde en hoe het resultaat zou uitzien. Deze klant kwam bij ons met de vraag om zijn  Jeep Wrangler te wrappen in een specifieke kleur. En wat een pareltje! Wij als Adaptive Automotive waren dan ook verheugd om de auto volledig te wrappen. Benieuwd naar de unieke kleur en het eindresultaat? Lees dan snel verder!

Jeep Wrangler

Wist je dat… De eerste Jeep Wrangler in het jaar 1986 op de markt was en zijn topsnelheid 177 km/h bedraagt? De auto een viercilinder motor heeft? En dat de Jeep zijn offroad- eigenschappen waanzinnig zijn? Beroemdheden zoals Kylie Jenner, Beyonce en Britney Spears bezitten een Jeep Wrangler! 

De Wrangler heeft ook een uniek ontwerp, met een open dakopstelling en verwijderbare deuren en kap. De auto wordt vaak gebruikt voor off-road avonturen en heeft een grote cult following. Er zijn vele na-markt accessoires beschikbaar voor de Wrangler, waaronder lift kits, banden, bumpers en meer, om de off-road prestaties verder te verhogen. Ja dat zijn leuke weetjes, maar de auto kan ook flink gefinetuned worden door middel van wrappen! 

Het wrap proces is een precisie werk en vereist vaak professioneel en gekwalificeerd personeel. De duur van dit proces is natuurlijk afhankelijk van de grootte en complexiteit van jouw droomauto, maar je kan meestal binnen enkele dagen de blits maken in de buurt. 

Jeep Wrangler voorkant

Wrappen

Door het wrappen van je auto krijgt de auto een geheel nieuwe en exclusieve look! Het proces van wrappen moet nauwkeurig gebeuren om het beste resultaat te behalen. Je wrapt de auto door middel van een folie. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen om de beste kwaliteit te leveren voor de klant, voor deze auto is 3M folie gebruikt in de kleur M26- Matte Military. Een heuse fit voor een auto zoals deze. 

Bij Adaptive Automotive hebben we alleen maar specialisten op het gebied van wrappen. Maar welke fases worden gevolgd voordat de auto de uiteindelijk gewenste wrap ontvangt? Bij het aanbrengen van de wrap wordt eerst al het vuil van de auto afgewassen en wordt gezorgd voor een schone lak. Vervolgens wordt de folie aangebracht op de plekken naar wens van de klant. Je hoeft dus niet ten alle tijden je hele auto te laten wrappen, maar je kunt ook kiezen voor bepaalde onderdelen! Zoals de motorkap, je spiegels of de deuren. 

Door het nauwkeurig volgen van het proces zijn we tot een uitmuntend resultaat gekomen. Benieuwd naar het eindresultaat? Die zie je hier iets verderop. 

Eindresultaat van de jeep wrangler

Wij als specialisten van team Adaptive Automotive zijn ontzettend blij en trots met dit eindresultaat en op het procesverloop van deze Jeep Wrangler. Hier beneden zie je een mooi beeld van het eindresultaat. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze projecten? Volg ons dan op Instagram. 🙂

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Previous slide
Next slide

Wil jij net als deze klant jouw auto een volledig nieuwe look geven?  Bekijk dan nu welke dienst wij voor jou kunnen betekenen en neem contact op met ons! 

Ben je nog niet volledig overtuigd van je eigen idee of wil je samen met ons brainstormen voor een nieuw design? We hebben een 3D ontwerp tool waarmee je het eindresultaat direct kunt waarnemen!

Vond je het interessant om over dit onderwerp te lezen? Lees dan ook eens over Lamborghini Urus PPF, of Iveco daily wrappen

Neem contact op

Een offerte, meer informatie aan of een andere vraag? We helpen je graag!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
+31 (0)46 202 11 31
Wij zijn nu gesloten
WAAR BEN JE NAAR OPZOEK?
Let op!

Door een technische storing zijn wij op dit moment niet bereikbaar op ons vaste telefoonnummer.
Bel daarom +31 (0)6 344 02 180!